Bygging av nytt stuebord

Hei og god kveld :)

I helga satte jeg kursen mot Kragerø, for å ha overraskelses bursdagsselskap for en av mine beste venninner. Kvelden i går ble vellykket og hun ble super overrasket da jentegjengen kom inn døra med reker, vin og kake. Kvelden bød på mye latter og gode fortellinger, slike kvelder som virkelig skaper gode minner :D. Turen hjem ble også mye lengre enn jeg trodde, det pleier å ta 1,5 time men i dag med kø ble det 3,5 timer. Så godt jeg har en tålmodig katt og dro tidlig ;)
Før jeg dro på tur så fikk jeg startet på et stuebord jeg skal bygge for en mann på bestilling.

img_5320.jpg
img_5322.jpg
img_5323.jpg
img_5325.jpg
img_5328.jpg
img_5327.jpg
img_5326.jpg
img_5340.jpg
img_5329.jpg

img_5330.jpg
img_5343.jpg
Dette stuebordet blir 60 cm høyt, ca 75 bredt og 135 cm langt, så litt større enn det jeg har bygd. I morgen skal jeg se om jeg får skudd det sammen og satt på hjul. Blir det ikke stilig? Massivt og kult på en gang synes jeg, så det er bare å glede seg til beisen skal på ;) Oppskrift på dette bordet finner dere her :D

Ha en fortsatt nydelig kveld <3 Jeg skal nyte de siste timene med ferie, blir vel litt godt å komme tilbake til hverdagen og rutinen også, men skulle ønske tiden ikke hadde gått så fort ;)

Del:

Legg igjen en kommentar