Bygging av puff til puter og tepper

Hei og god mandag :)Har du fått en fin start på mandagen? Min var litt trå, jeg våknet litt seint, men veldig glad for at vi har flexitid. I forrige uke startet jeg på ennå en puff, denne gangen skal den ligne på den første jeg laget med rom nedi. Denne lages på bestilling fra ei venninne på jobben og det er så gøy. Hun ønsket seg en liten puff som skulle romme litt puter og tepper. Jeg har funnet et superlekkert lysegrått møbelstoff fra Stoff og Stil og trekt om knapper. Jeg vurderer å sette på hjul, 2 med brems og 2 uten. Genialt når man skal vaske og det gjør at den lett kan flyttes på. Noen som husker den første puffen jeg laget? Denne er ganske lik, litt smalere og litt høyere, men enklere å gjøre. Denne gangen har jeg brukt hylleplater på sidene og toppen, så det eneste som må kappes til her er lengden på platene. Oppskrift og fremgangsmåte kommer selvfølgelig, men her er noen bilder av produksjonen og selve kassa :)

IMG_1369-0.png
IMG_1366-0.jpg
IMG_1365-0.jpg
IMG_1361-0.jpg
IMG_1363-0.jpg
IMG_1345-0.jpg
IMG_1351-0.jpg
IMG_1342-0.jpg
Hva tror dere? Gleder meg til å vise frem mer og selvfølgelig resultatet :D Håper eieren blir like fornøyd som meg. Wee det er så gøy å bygge :D

Nå har jeg akkurat kommet ned fra loftet, fikk litt støv på hjernen og ryddet og ommøblerte litt både inni leiligheten og på loftet. Nå skal jeg jobbe litt videre på puffen før det er kvelden :) Vi blogges <3

Del:

2 comments

  1. Wow! Synes du er veldig flink! Så inspirerende, såg den siste posten din og den puffen ble rålekker :-D

    1. Tusen takk Tina :D Så fantastisk hyggelig å høre :D Ja ikke sant, helt enig med deg, jeg digger den <3 Ha en super helg :)

Legg igjen en kommentar