Bygging av puff

Hei :)
Det går sakte men sikkert fremover med byggeprosjektet mitt og det begynner å ligne på en puff :D Nå er selve reisverket ferdig og klart for beising, og denne gangen skal jeg bruke en ny farge, værbitt. Noen som har prøvd den? Jeg synes den ser veldig lekker ut, så håper den kanskje er hakket gråere enn drivvedbeisen. Jeg har også fått startet litt på toppen av puffen. Viktig å planlegge nøye hvor alle knappene skal være og selvfølgelig trekke om knapper. Så blir det en tur til stoff og stil til uka for å kjøpe litt mer stoff. Jeg hadde håpet det gikk raskt å bestille, men 4 dager fra Drammen, da så selv jeg at det ville gå raskere å kjøre. Her er noen bilder av prosessen. Tror dere den blir stilig?

img_3879.jpeg
img_3881.jpeg
img_3880.jpeg
img_3878.jpeg
img_3885.jpeg
img_3886.jpeg

Ha en nydelig helg alle sammen <3 I dag skal jeg signere papirer på huset og i går ble de signert på leiligheten :) Så nå er det bare å begynne å glede seg til større hus og flere muligheter for å skape et vakkert og nydelig hjem.

Del:

Legg igjen en kommentar