Bygging av tv-benk

Hei og god søndag :)

I går ble dagen tilbrakt på sofaen, siden formen ble litt dårligere igjen. Men i dag virker det som kroppen føler seg litt bedre og det er deilig. På fredag fikk jeg startet på tv-benken jeg skal bygge for ei dame. Denne tv-benken er laget på samme måte som stuebordet mitt, men jeg har laget 45 graders vinkel på alle hjørnene og denne skal stå rett ned på bakken. Ved å lage møbler som står rett på bakken så slipper man at det kommer støv under og at ting kan forsvinne under. Her er noen bilder av produksjonen :D

img_6060-1.jpg
img_6063-1.jpg
img_6066-1.jpg
img_6062-1.jpg
img_6070-1.jpg
img_6067-1.jpg
Ser det ikke bra ut? Nå skal det festes en hylle også skal det pusses og beises. Tror dette blir et lekkert møbel som jeg gleder meg til å levere til eieren sin :) Ha en fortsatt fin kveld, jeg har malt endel i dag så resultatet skal dere se i morgen :D

Del:

Legg igjen en kommentar