Bygging av tv-benk

Hei og god søndag :)

I går ble dagen tilbrakt på sofaen, siden formen ble litt dårligere igjen. Men i dag virker det som kroppen føler seg litt bedre og det er deilig. På fredag fikk jeg startet på tv-benken jeg skal bygge for ei dame. Denne tv-benken er laget på samme måte som stuebordet mitt, men jeg har laget 45 graders vinkel på alle hjørnene og denne skal stå rett ned på bakken. Ved å lage møbler som står rett på bakken så slipper man at det kommer støv under og at ting kan forsvinne under. Her er noen bilder av produksjonen :D

img_6060-1.jpg
img_6063-1.jpg
img_6066-1.jpg
img_6062-1.jpg
img_6070-1.jpg
img_6067-1.jpg
Ser det ikke bra ut? Nå skal det festes en hylle også skal det pusses og beises. Tror dette blir et lekkert møbel som jeg gleder meg til å levere til eieren sin :) Ha en fortsatt fin kveld, jeg har malt endel i dag så resultatet skal dere se i morgen :D

Del:

2 comments

 1. Hei!

  Takk for en flott webside :-)

  Jeg ønsker å prøve å snekre denne flotte tv-benken som du har laget.
  Har derfor et par spørsmål som du kanskje kan svare på:

  – Hvordan fikk du festet bordene sammen? Men lim eller med skruer?
  – Hvordan fikk du pusset alle sidene så fine? Med en høvel?

  Riktig god påske! :-)

  mvh
  Marius

  1. Hei Marius og beklager for tidenes seineste svar :) Jeg er ikke innom her så ofte nå da bloggen ikke er så aktiv og jeg ikke har tid til å holde den oppdatert. Jeg skrudde først sammen alle rammene. Altså skal man ha 5 bredder med planker som dammer en ramme så limte jeg dem sammen med trelim og plugger. For så å feste de i hverandre. Altså den du skal ha i front festet du i planken bak osv. Slik at du vil få en synlig skrue på baksiden. Om dette gav noe mening :D Puss lett over med pussemaskin det holder :)

Legg igjen en kommentar