Bygging av utemøbler

Hei og hopp :)

Håper alle har hatt en fin helg til nå? I går var det strålende vær, så jeg fikk tatt meg en tur på Maxbo og kjøpt inn litt planker til et nytt prosjekt. Sist jeg jobbet med et terasseprosjekt, så var det i leiligheten. Her måtte jeg bygge ny sittegruppe som skulle passe inn på den lille verandaen. Men det var et prosjekt som måtte vente siden jeg ville bli ferdig med verandaen først, og det ble fort september før jeg hadde noe å sitte på. I nytt hus er også terrassen et prosjekt noe som må fikses, men i år prioriterer jeg sittegruppe først. For alle som har hus eller leilighet, vet at ting må planlegges og man kan ikke ta alt på en gang. Selv om jeg er en smuuule gira, så vet jeg at det er lurest å ta en ting først, og bli 100% ferdig med det. :) Så i år tenkte jeg at det var like greit å bare bygge noe å sitte på, men jeg viste ikke hva jeg ønsket og hvordan jeg skulle løse hagemøbelprosjektet. For noen uker siden kom jeg over en genial løsing på Pinterest og bestemte meg raskt for hvordan jeg ville ha det. Så, nå er jeg igang ;) Det skal lages to benker og et bord, så kan man lage forskjellige sitteoppsett etter behov. Genialt ikke sant?

thumb_DSC_3738_1024
thumb_DSC_3742_1024
thumb_DSC_3740_1024
thumb_DSC_3739_1024
thumb_DSC_3743_1024
thumb_DSC_3744_1024
Noen som gleder seg til å se hvordan det blir? Det gjør jeg :D Så nå håper jeg været bedre seg litt så jeg kan bygge litt i kveld :D

Del:

Legg igjen en kommentar