Den fineste veggen

Hei og god mooorgen :)

Her går det virkelig unna i svingene om dagen og jeg er faktisk i full gang med å pakke ned litt ting, jeg har ikke startet flyttingen ennå, men jeg må jo rydde bort litt til fotograferingen :) Tusen takk til snille og søte Kristin, min blogg og arbeids kollega som hjalp meg med å pakke i går kveld :D Ta en titt innom bloggen hennes -HER->
Og mens vi hold på og jeg viste henne rundt i leiligheten, så gikk det opp for meg at jeg faktisk skal flytte, eller mest sannsynlig om ikke så lenge. Veggen bak soverommet vil da bli igjen, og dette er en vegg jeg elsker. Den er så lekker og den skaper en utrolig lun og god stemning i rommet. Jeg trodde denne typen ikke ble produsert lenger, siden den bedriften som laget den først gikk konkurs, men ser nå at de selger den. Utvalget og hvordan den ser ut kan du se –HER–> på Arbor sin hjemmeside :D
Kanskje jeg skal legge denne på en vegg når jeg flytter i hus også?
Den er sykt fint og det gøyeste er at de er ikke så mange som har den så den blir litt unik. Gøy å skille seg litt ut og ikke ha akkurat det alle andre her. Her kommer noen bilder av den :D

IMG_8158.JPG
IMG_8159.JPG
IMG_8160.JPG
IMG_8156.JPG
IMG_8139.JPG
IMG_8154.JPG
Helt nydelig, ikke sant? Wee nå ble jeg overlykkelig over at den fortsatt finnes og kan kjøpes :D Hahah for jeg kan jo ikke si at leiligheten skal selges uten veggen :P Så tips til noen som ønsker en vegg med bildeprint på, som både er dus og naturlig.
Ha en strålende dag, det er endelig fredag :D

Del:

Legg igjen en kommentar