DIY: Drivvedpynt med vinterhjerte

Hei alle sammen :)

Wow denne uka har virkelig bare flydd avgårde, og jeg har ikke hatt så mye tid til å tenke på bloggen. Dagene har gått med til skoleoppgaven som skal leveres og fremføres i morgen.
Nå er jeg endelig ferdig, og gleder meg stort til å ta fatt på alle de kreative prosjektene jeg har oppi hodet mitt. Alt har på en måte vært litt på vent nå, men jeg merker at jeg gleder meg til å lage masse kult igjen.

Men før jul laget jeg et lite og kult vinterinnspirert drivved prosjekt. Så nå tenkte jeg det var på tide å vise resultatet. Jeg elsker virkelig drivved, regner med dere har fått med dere det, synes alle detaljene er så fantastisk fine. Jeg ble tipset om et prosjekt av ei venninne på jobben, så jeg fant ut at dette måtte jeg også prøve. Og med litt vasket eggeskall, ja du leste riktig, og en drivvedplanke bit, har jeg laget en kul og dekorativ pynt.

Et kult vinterinspirert hjerte
Synes det ble stilig også er det en litt anderledes og tøff pynt.

Det du trenger er:
1. Kakeform, hjerte
2. Papp, saks, penn
3. Eggeskall, som er godt vasket og trøket (da vil det ikke lukte)
4. ModPodge (kan lages ved å blade litt vann i lim ) / vanlig hvit lim (kjøpes i matbutikker/hobbybutikker)
4. Limpistol og lim

Slik gjør du:
1. Finn frem den formen du vil bruke, tegn på pappen og klipp ut.

Du trenger en kakeform og litt papp

IMG_5335.JPG

2. Vask eggeskallet godt med zalo eller annen såpe. Du kan f. eks legget i en bolle med såpe.
La det tørke og knus det i mange små biter.

IMG_5323.JPG

Vask eggeskall godt med zalo og knus i små biter
3. Legg limet på den ene siden av pappen og fest eggeskallet på. Husk å bruke mye lim slik at skallet ikke detter av. (Jeg limte alt med lipistol, noe som ikke fungerte så bra. Men
venninna mi bruke lim og det er det som fungerer best)

IMG_5337.JPG
IMG_5339.JPG
4. Lim pappbiten med eggeskallet fast på en drivvedplanke bit, når den er tørket.

Et kult vinterinspirert hjerte

IMG_5340.JPG
Ble det ikke kult?? Også så enkelt og lett. Skulle ikke tro man kunne bruke eggeskall til noe så kult, men det kan man faktisk. Jeg synes kontrasten mellom det harde hvite og det nydelige mønsteret på drivvedplanka var så fint. Det er jo veldig gøy å kunne lage litt vinterpynt som ser kult ut. Jeg synes rett og slett denne ideen er kjempe kul.

Men nå skal jeg snart finne senga. I morgen er det fremføring og jobb. På fredag skal jeg til
Fredrikstad for å være med på den årlig kåringen av årest beste annonser i 2014, Ille Bra :)
To av mine annonser er nominerte, så krysser fingrene for at jeg vinner :) Og siden jeg først er så heldig å befinne meg  der, så skal jeg ta meg en tur innim Villa Paprika på lørdag. ÅÅÅ som jeg gleder meg, følger den flinke dama på bloggen og instagram, stooooor inspirasjon.
Så det blir veldig gøy.

God natt alle sammen, vi blogges ;)

Del:

Legg igjen en kommentar