DIY: Fyrstikk beholder av norgesglass

Hei og god fredagskveld :)

Dagene og ukene bare flyr avgårde, og vi er snart i februar allerede. Fantastisk deilig at det endelig har kommet endel snø som kan lyse opp de mørke dagene :) Håper den blir liggende lenge og at vi for en gangs skyld kan få en fin vinter. Det er iallefall lov å håpe ;)

Vi normenn som i mange andre land, fyrer mye i peisen og tenner mye lys på vinteren, men denne fyrstikkesken er ikke så pen å ha liggende fremme . Det finnes helt sikker mange holdere man kan putte de,  og gjemme de bort med. Men hva med å lage en kul, brukervennlig og enkel fyrstikk beholder hvor man tar i bruk mye av den originale emballasjen. Jeg fant frem et norgesglass og laget en super genial variant.

IMG_6623.JPGUtrolig kul og genial på en gang.


Det du trenger er:

1. Norgesglass
2. Lange fyrstikker
3. Gummiring, penn, saks, tapetkniv

Slik gjør du:
1. Åpne fyrstikkesken og splitt opp pappen. Bruk ringen på norgesglasset til å lage en runding og klipp den ut.


Du trenger lange fyrstikker og et norgesglass
IMG_6600.JPG

IMG_6602.JPG2. Finn frem tapetkniven og skjær til en liten diamant på midten, på siden av stripa på pappen. Se bildet under. (lag den tre ganger så stor som en fyrstikk)

Bruk metallringen og klipp til en runding. Klipp også ut en diamant som på bildet

3. Fyll opp norgesglasset med  fyrstikker og legg hodet ned. Legg pappen oppi metallringen og skru sammen lokket. Husk å legge gummiringen inni.


IMG_6605.JPG
IMG_6617.JPG
4. Rist og snu glasset på hodet, og fyrstikkene kommer ut.

IMG_6620.JPG

Skru på lokket med pappen og gummiring inni


IMG_6648.JPGGenialt ikke sant? 1 – 2 – 3 og du har en ny fyrstikk beholder som er både praktisk, fin og dekorativ. Min har allerede fått plass ved peisen og  er med på å skape en koselig å lun stemning. Norgesglass kan virkelig brukes til alt, og alt man lager med det blir til et fantastisk stilig produkt. Jeg digger virkelig disse glassa, og det kuleste er jo alt det forskjellige man kan lage med dem.

Nå skal jeg pakke og sette kursen mot Kragerø. Golfen min lekker stor mengde vann, så pappa må fikse litt på den. Ønsker alle en fantastisk fin helg. Vi blogges ;)

Del:

2 comments

  1. Ny og genial ide til bruk av norgesglass ! Denne passer perfekt på hytta, takk for at du deler.

    1. Ja ikke sant ;) blir helt perfekt på hytta den Gry :) bare hyggelig, hyggelig at du tar turen innom bloggen min :)

Legg igjen en kommentar