DIY: Norgesglass med blomst

Hei og god torsdag :)

Da er jeg endelig på vei til Oslo for å fremføre oppgaven min :) Håper alle har en fin dag i det nydelige været. Siden vi nærmer oss lysere tider synes jeg det er deilig å få inn litt grønt i leilighten min. En liten grønn plante kan gjøre at et en kjedelig krok lyser opp. Og siden jeg digger norgeslgass, så valgte jeg å bruke det som blomsterpotte. Med litt pyntestein i bunn, får  man en plante som kan stå fremme som pynt på bordet. Så lett, billig og enkelt!

IMG_6516.JPG
Pynt med litt steiner i bunn, gjerne farger for å lage litt liv :)

Det du trenger er:
1. Et norgesglass
2. Pyntestein (kjøpt på Plantasjen)
3. En liten blomst
4. Litt plantejord

Slik gjør du:
1. Legg litt pyntestein neders i norgeslasset

IMG_6446.JPG
2. Fyll på litt jord og plant planta nedi. Husk å vanne litt.

IMG_6449.JPG
3. Skru på metallringen

IMG_6452.JPG
IMG_6516.JPG
Ble den ikke søt? Detaljene og fargene blir fantastisk fine mot glasset. Enkel og rask pynt som gir en liten smakebit av vår. Deilig å ta inn litt friske farger i huset nå.
Selv om jeg digger vinteren må jeg innrømme at jeg synes det er deilig med litt lysere dager.

Nå må jeg straks hoppe av toget. Titter innom med noen prosjekter i helga, har et fantastisk kul ide jeg gleder meg til å dele med dere. Nyt dagen, så blogges vi ;)

Del:

Legg igjen en kommentar