DIY: Tv-benk

Hei og god tirsdag :)

For en stund siden fikk jeg et koselig oppdrag av ei dame som ønsket seg en ny tv-benk. Hun ønsket en som lignet stuebordet jeg har laget og i løpet av noen timer hadde jeg laget en tegning og sendte over forslag til henne. Siden jeg lå rett ut med sykdom i forrige uke så ble ting litt satt på vent, for planen var at den skulle være ferdig i oktober. Er det ikke rart at når man liksom planlegger masse så blir man syk? Og ikke nok med det, det hang jo i flere uker. Ja, det henger fortsatt litt i, men nå har jeg i det minste energi :) Så bordet ble bygget og har fått seg to strøk med drivvedbeis :D Det kuleste med dette bordet er at det både er robust og stilig, samtidig som det er veldig enkelt. Jeg har kappet alle hjørner i 45 grader denne gangen, for at hjørnene skal bli penere. Var ganske mye jobb siden saga ikke kommer gjennom de tykke plankene på et kutt, men jeg synes resultatet ble råstilig og gleder meg til møblet flytter inn i nytt hus <3

img_6075-2.jpg
img_6115.jpg
img_6114.jpg
img_6136-1.jpg
img_6179.jpg

Hva synes dere? Lyst på oppskrift? Det burde jeg klare å få til :) Om dere følger meg på Facebook så har dere sikkert sett at jeg er igang med et nytt og spennende prosjekt på soverommet så det er bare å glede seg :D

Del:

7 comments

 1. Superfin blogg, flotte bilder og forklaringer. Savner litt produktinfo, spesielt fargekoder på maling osv. Spesifikt lurer jeg veldig på denne fine drivvedbeisen? Kan du opplyse om det?

  1. Hei Britt :) Så hyggelig å høre :) Takk for tips, da skal jeg bli flinkere til å skrive det :) Selvfølgelig den er Jotun pure nature interiørbeis, fargen heter drivved.

 2. Så utrolig fint! Jeg har nettopp laget et lignende, men sliter med å finne ut hvordan jeg skal feste sammen plankene i dybden… kan jeg spør hvordan du gjorde det?

  1. Hei Miriam :) Jeg kjøpte planker som har sporer, så jeg satte dem inni hverandre :) Da blir det litt lettere. Masse lykke til :)

 3. Hei. Veldig fin tv-benk? har du en oppskrift på denne?:)

  1. Hei Bente :) Tusen takk, nei du dessverre det har jeg ikke delt :( Men jeg hadde en post til med litt flere bilder av hvordan den ble laget her- http://mittlilleprosjekt.no/bygging-av-tv-benk/. Håper det kanskje er litt til hjelp :) God påske til deg og dine :)

  2. Hei bente :) Nei dessverre men denne er bygget med 6,8 x 4,8 plank. Tror hyllen er 8 cm ned og ramma er 100 x 50 er jeg ganske sikker på. Bare å kappe i 45 garder og skru sammen :) For å unngå skruehull har jeg skrudd en planke fast i en annen gjennom. Slik at den ytterste rammen er festet i planken på innsiden. også fortsetter det slik. Du vil da se en skru på baksiden :)

Legg igjen en kommentar