Drivved trekant hylle

Hei og god tirsdag :)

Tusen takk for alle likes og kommentarer på blomsterkassa jeg laget :D Jeg setter så utrolig stor pris på det, og det gir meg inspirasjon til å fortsette å skape nye ting :D Og sist men ikke minst, oppskriften kommer i løpet av kvelden om jeg rekker, ellers kommer den i morgen ;)

Men jeg laget ennå et kult byggeprosjekt i går. Pintrest er så genialt, og det var her jeg kom over denne geniale ideen. Og når hagemøblene skulle frem og det skulle ryddes i boden så fant jeg mange fantastisk fine drivvedplanker som jeg hadde lagret bort :) Dere kan selv tenke dere den lykkefølelsen,  så da var det bare å finne frem saga og kappe til noe :)

IMG_8942.JPG
Ble den ikke bare sykt kul? Jeg digger den, og tror jeg må få kappet til noen flere :D


Det trenger du:
1. Kapp og gjærsag, eller gjærekasse
2. Drivvedplanker, blyant, skruer, borr, drill, tommestokk

Mål:
Bredde og høyde: 42 cm
Dybde: 11,9 cm

 

Slik gjør du:
1. Kapp til 3 planker på 42 cm, og kapp til 30 graders vinkler som vender innover på begge sider. (Det enkleste er å tilte saga og kappe planken skrått mens den ligger flatt.) Her er det smart å prøvekappe med en annen planke, slik at du får øvd deg litt :)

IMG_8914.JPG
IMG_8913.JPG
2. Borr hull og skru fast plankene i hvert hjørne.


IMG_8918.JPG
IMG_8920.JPG
IMG_8917.JPG
IMG_8939.JPG
IMG_8935.JPG
Hva synes du? Ble den ikke fantastisk kul :D Også så utrolig enkelt den var å lage, men jeg skal si at jeg sleit litt med hvor mange grader jeg skulle kappe. Det klusset seg til, men med litt tips og hjelp så fikk jeg det til :) Kuleste hylla i huset tror jeg :D

Nå skal jeg sette igang med dagens plikter, eksamens oppgaven min som jeg holder på med, må jobbes med. Og masse annet :) Ha en fortsatt nydelig tirsdag <3

Del:

Legg igjen en kommentar