En norskprodusert skatt

Hei og god kveld :)

I den verden vi lever så er vi ganske så opptatt og påvirket av sosiale medier. Man kan vel si at det er ganske så normalt å ha et nettbrett i huset nå, eller tar jeg helt feil? Jeg synes i allefall de fleste har dette. Jeg bruker mye tid på min hobby og har ikke så mye tid til å sitte forran tv eller macen og se serier. Da er det genialt å ta med seg et nettbrett, for det er så lite og praktisk for den bruken. Jeg liker også å søke rundt på pinterest og andre sider mens jeg jobber med ting og undersøker hva f.eks mitt neste prosjekt skal være. Men det er vanskelig å få et nettbrett til å stå uten en form for holder. Og det er ikke alle disse holderene som er så fine? Jeg er jo så utrolig glad i treverk og ting som er fra naturen, så jeg var så heldig å få tilsendt et av disse lekre nettbrettholderene Woodi. Er det ikke nydelig? Utrolig lekker å se på og veldig praktisk. Lett å ta med seg over alt og det ser tusen ganger bedre ut på kjøkkenbenken en den som Ikea har. For ja, det er mange som har laget varianter til dette. Men, jeg synes ikke det er noe fint når en nettbrettholder skal ta opp benkeplass som et kjøkkenredskap gjør, så derfor er denne super. Kan legges ned i en skuff og tas frem når man trenger den.

//sponset og link

thumb_DSC_2786_1024
thumb_NMS_2747_1024 2
thumb_NMS_2748_1024 2
thumb_DSC_2766_1024
thumb_DSC_2754_1024
thumb_DSC_2757_1024
Denne lekre nettbrettholderen er håndlaget og består av høykvalitets eik fra indre Agder. Og hva er vel bedre enn å kjøpe og ta i bruk norskdesignede produkter? For at næringen i landet skal bestå, er det viktig at vi kjøper og eksponerer de produktene vi kan tilby. Kvaliteten er unik og det er nettopp det som gjør designet til noe eget, at hvert produkt ikke er helt identiske :D Et parti blir laget og designet av en vernet bedrift med handikappede, som hjelper til. Dette er et veldig bra tiltak og de gjør en fantastisk bra jobb.

thumb_DSC_2762_1024
thumb_DSC_2785_1024
thumb_DSC_2780_1024
thumb_DSC_2777_1024
thumb_DSC_2776_1024
thumb_DSC_2775_1024
Er den ikke stilig? Jeg elsker den, og det beste er at den både er lekker å se på og utrolig smart å ta med seg ;) Du kan kjøpe denne godbiten –HER–>.Kanskje du var så heldig å fikk et nettbrett til jul og trenger noe å sette den fra deg i :) Husk disse lages bare i mindre opplag og er super populære, så vær rask om du vil sikre deg en :)

Nå skal jeg ut på ski en tur og det skal bli veldig deilig :D Etter det vurderer jeg å starte på prosjektet i boden, altså jeg har en liten bod inne jeg skal gjøre noe med ;) Så følg med og nyt resten av kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar