En uke i hus :D

Hei og god kveld :)

Her går det unna om dagene og i dag har jeg fått vasket ut av leiligheten med god hjelp fra min snille mor. Leiligheten får ny eier på mandag, så det er deilig å være ferdig med vasking, rydding og alt der der ;) Jeg føler meg mer og mer hjemme i huset for hver dag som går, og tingene mine begynner å finne sin plass :D Det er fortsatt mange ekser igjen i alle rom, men jeg er ganske så fornøyd med alt jeg har fått unna på en uka.  Flytting er utrolig slitsomt, og det er så mye som skal fikses på en gang. Så denne uka har vært tøff, med både vasking av leilighet og få på plass ting i huset. Jeg er jo bare en person og det å fikse det meste selv i tillegg til jobb har vært litt stressende, dette har jo resultert i lile blogging. Men fra og med mandag så håper jeg at jeg bare kan nyte det å bo i hus. Allerede i morgen er planen å starte på et oppussingsprosjekt her i huset, så det er bare å glede seg :D
Jeg tror jeg har bestemt meg for årets sommer prosjekt og snekkerverkstedet skal snart fikses. Jeg er bare avhengig av litt lys i underetasjen, så jeg krysser fingrene for at min bror kan komme på besøk å fikse litt neste helg. Kjøkkenet skal også få en makeover og jeg skal bygge og sy mye ting. Så det er bare å glede seg for dette blir så gøy <3

img_4475.jpg
img_4478.jpg
img_4468-1.jpg
img_4487.jpg

Noen bilder av ting jeg har fått på plass i leiligheten :D I morgen skal jeg få tatt bilder av alle rommene og vise frem litt slik at dere får en et lite innblikk i hvordan det fantastiske huset mitt ser ut <3
Ha en fortsatt nydelig kveld :D

Del:

Legg igjen en kommentar