Enkelt tips til sofaen :)

Hei og god søndag :D Håper alle har hatt en fin helg, jeg har hatt besøk av gode venninner i hele helga og det har vært så koselig. Latteren har sitte løst og det er deilig med litt liv i huset :D I går hadde jeg også innflytningsfest og det var en super kveld, merker jeg er litt sliten i dag og det er vel tegn på at det var en bra kveld? I I morgen setter jeg kursen mot Kragerø for å feire 17. mai, det skal bli hyggelig. Jeg er kanskje over gjennomsnittet ivrig på å fornye litt i sofaen hele tiden og det enkleste er å sy noen nye putetrekk. Det er både billig, enkelt og gøy :D
Så for noen dager siden fant jeg frem et kult stoff jeg har hatt liggende lenge og sydde meg et putetrekk. Gøy at man bare kan skape et nytt utrykk så lett.

img_4741.jpg
img_4740.jpg
Dette trekket er sydd som en konvolutt og er utrolig lett å lage. Oppskrift og fremgangsmåte finner du HER->. I morgen håper jeg at jeg rekker å vise frem gangen, for den er så godt som ferdig men den gjenstår bitte litt :D
Ha en fortsatt nydelig kveld, utrolig deilig at det er fri i morgen :D <3

Del:

Legg igjen en kommentar