Et fint kontor inspirerer

                                                                                                                Sponset innhold og linking
Hei :)

Et lite avbrekk fra jul og stæsj trenger vi :). Så da vil jeg vise frem det lekre kontoret mitt igjen :D. Husker dere jeg fikset opp et ganske så plaint Ikea bord med litt kontaktplast fra Panduro? Det er jo så kult og enkelt :D. Jeg digger resultatet og synes det er så mye mer koselig å sitte å jobbe med et hyggelig og fint område rundt seg. Siden jeg har et ganske så lite kontor om man kan kalle det det. :P Det er jo litt kontor, gjesterom og oppbevaringsplass. Som dere alle kjenner til, må man bruke den plassen man har og da er man jo ganske så avhengig av at det ser koselig ut der man sitter, slik at man blir motivert til å arbeide. Jeg har lenge slitt med å bestemme meg for hva jeg skal ha av interiør og pynt på bordet. Men, så fikk jeg tilsendt noen råstilige bilderammer fra BGA Fotobutikk med litt sånn retro/vintage look. For at jeg virkelig skal trives i denne kroken, så valgte jeg noen bilder fra turen min til Israel i høst. Et bilde er fra solnedgangen på stranden i Tel-Aviv og det andre er fra Dødehavet. Utrolig fin tur og gode minner. Gode minner skal man nyte og la seg inspirere av :D

IMG_2424.JPG
IMG_2431.JPG
Vasen fra Bohus har fått lov til å flytte inn :) Om du ønsker å se hvordan jeg gav bordet en makeover, så kan du se de -HER->

IMG_2420.JPG
IMG_2421.JPG
IMG_2425.JPG
De superlekre rammene kan kjøpes –HER–>

IMG_2438.JPG
IMG_2434.JPG
IMG_2436.JPG
IMG_2417.JPG
IMG_2418.JPG
Lekre rammer og bilder ikke sant? Jeg synes de var så søte og perfekte til å bevare små eller store minner i. Det som er kjekt med disse rammene er at de kan henges på veggen eller stå på et bord, og det at de ikke er så store gjør at de lett kan flyttes rundt og passer inn nesten over alt. Genialt for oss som ofte vil flytte på ting og som synes det er stas med litt forandring. I samarbeid med BGA Fotobutikk så har jeg fått den store æren av å kunne gi bort 2 rammer og print av to bilder til en heldig leser. Legg en beskjed her i kommentarfeltet og fortell om en som fortjener disse. Julen handler om å gi og glede andre. Kanskje du har lyst til å gi gaver fra barna til besteforeldre? Eller har du en snill venninne som du har lyst til gi litt ekstra til? Fantastisk fine og flotte rammer, og jeg gleder meg til å trekke en heldig vinner onsdag 9. desember. :) Jeg kommer til å dele dette på facebooksiden min også, så blir du med der så har du dobbel sjans ;)

Nyt kvelden :D <3

Del:

3 comments

  1. Jeg har en utrolig flott og god venninne som jeg mer enn gjerne vil gi en ekstra oppmerksomhet! ? Hun heter Hedi Fagervik og vi har kjent hverandre siden 1988 da vi begge jobbet sammen på Fauske. Nå bor vi alt for langt fra hverandre og treffes altfor sjelden. ?Likevel har vi god kontakt med hverandre, noen perioder litt sjelden mens andre perioder litt hyppigere kontakt. Uansett så vet vi begge at vi har hverandre der, og det er veldig godt og betryggende. ?
    Jeg setter utrolig stor pris på hennes vennskap og er veldig glad for å ha henne som venninne i livet mitt. Hun fortjener kun det beste! ?
    Det må selvfølgelig nevnes at hun er en skikkelig «handywoman» og fikser alt mellom himmel og jord selv… Snekring, oppussing, bytte bordkleing og vinduer på huset osv osv. Hun er en utrolig kreativ dame, og hobbyer har hun i fleng. Større arbeidsjern skal du lete lenge etter, og når det gjelder å stille opp for andre er hun helt suveren. ?
    Håper virkelig hun har hellet med seg og kan få en oppmerksomhet fra deg, Kathrine.?

    1. Hei Anita :D Wow for ei flott venninne du har, hun virker som ei fantastisk dame som står på og jeg liker at hun er «handywoman» :D Utrolig hyggelig at du tok turen inn her og la inn så fine ord om Heidi <3 Hun er heldig som har deg som venn :) Jeg håper også at hun vinner ;) Så masse lykke til. Ha en strålende helg :D

Legg igjen en kommentar