Et lite syprosjekt

Hei :)

Jeg nevnte for noen dager siden at jeg denne uken skulle starte på et nytt sy prosjekt. Halve jobben når man skal sy noe det er jo å klippe til, så i går kveld ble jeg sittende noen timer mens jeg så på Tid for hjem. Koselig med inspirasjon på tv mens jeg jobber. Dette er egentlig noe jeg har hatt planer om å gjøre lenge, men ikke fått tid. Noen som vil gjette hva det skal bli?

img_4117.jpg
img_4119.jpg
img_4118.jpg
img_4121.jpg
img_4115.jpg
Lekker farge og mønster kombinasjon ikke sant? Tror det kommer til å bli noe veldig lite og søtt, og jeg gleder meg til å vise det frem :D Håper jeg får tråklet og sydd litt i dag, men må først skaffe en glidelås. Et nytt byggeprosjekt er også rett rundt svingen, jeg har nemlig fått et oppdrag av ei venninne. Så jeg gleder meg til å kose meg med litt bygging på loftet. Kanskje det blir den siste gangen før jeg flytter? Det er jo trist, men jeg skal jo få meg et egent verksted nå inne som både er varmt og mye mer tilrettelagt :D Gleder meg så til å ta dere med på den spennende reisen de neste månedene, så det er bare å glede seg.

Ha en stråålende dag <3

Del:

Legg igjen en kommentar