Et tips til kjøkkenet

Hei og god kveld :)

Håper alle har hatt en fin helg og at dere er klare for en ny uke :) Tante og jeg var på loppis i dag og jeg fant selvfølgelig mye mer enn det jeg skulle. Jaja, det er vel lov? Noen bilder av kuppene kommer selvfølgelig ;)
Husker dere at jeg fortalt om noen ting jeg skulle bestille til huset for litt siden? Noe av det var en radio til kjøkkenet. Dette er kanskje noe av det beste jeg har kjøpt, for det er så koselig å sette på radioen når jeg lager en kopp kaffe på kvelden. Eller bare generelt så skaper det liv og koselig stemning i rommet :) Jeg valgte å kjøpe en radio med DAB fra Ellos.no, slik at den kan fungere i noen år :D

//sponset og linker

img_4601.jpg
img_4608.jpg
img_4605.jpg
img_4609.jpg
img_4606.jpg
Radioen kan kjøpes HER–>

Lekker ikke sant? Jeg tror kanskje huslivet har gjort at jeg liker å stå opp litt tidligere å faktisk nyte en kopp kaffe og høre på litt musikk :D Det er også her sola kommer inn først på dagen og da er det jo litt koselig å starte dagen der :D
Radioen er kjøp på ellos.no og der har de mange andre kule og fine modeller :)
Legger med et bilde av den nye kjøkkenlampa og et bilde fra gåturen i dag :D

img_4600.jpg
img_4587.jpg

Ha en strålende kveld <3

 

Del:

2 comments

 1. Da jeg kjøpte hus for litt under ett år siden, måtte jeg gjøre noe med elektrisiteten i kjøkkenet. Det ble derfor til at jeg fikk flyttet en del kontakter. Det var en ved vinduet. Som liten husker jeg at min mor pleide å bruke den når hun brukte håndmikseren. Men i min nye plan skulle jeg hverken bruke håndmikseren der eller ha vinduslys, så det ble til at kontakten ble fjernet. Så flyttet jeg inn, skulle nyte min første kaffekopp en tidlig morgen. Av gammel vane satte jeg radioen i vinduskarmen på kjøkkenet… men what?! ingen stikkontakt?!?!
  Kjøkkenradio er koselig. Men min har nå blitt stueradio. I grunnen greit det og siden jeg ikke har funnet plass til stereoen og huset uansett er ganske lite.

  Grattis med hus.
  Og kos deg med prosjekter og det å «bo seg inn»
  (jeg har bodd i trekvart år og driver fortsatt på å tenker, og flytter på ting;))

  1. Hei Ann :) Ja ikke sant, blir ofte slik at man fikser opp i litt ekektriske ting når man flytter inn i hus. Dumt den ble fjernet, for jeg er utrolig glad for at min står der. I mitt hus er det stikkontakter overalt, tror de som bodde der skulle forsikre seg om at man aldri hadde problemer med å finne en stikkontakt. Ikke sant, bra tanke du hadde, men kjipt du ikke fikk brukt radioen der du ønsket. Men du kan jo legge opp en ny kontakt seinere om du ønsker det, man det er koselig med radio i stua også :) Da kan du jo ta en kopp kaffe der :)

Legg igjen en kommentar