Få 40% rabatt på Porsgrund og Hadeland

Hei og og onsdagskveld :D

Våren er virkelig i anmasj og det er bare å glede seg til lysere dager og nydelige farger. Er du som meg og blir inspirert til å skaffe deg litt nytt eller bare bytte ut litt gammelt? Jeg er veldig der nå, kanskje det er fordi jeg skal pakke og har lyst på litt nytt. Er det ikke nå som jeg endelig har hus og stor nok plass til familiemiddager, at man burde ha middagssett til 12? Er det nå man begynner å samle på en serie av middagservise? Jeg har alltid tenkt at det begynner man med når man får hus, men det finnes vel ingen fasit og det viktigste er vel å finne sin favoritt man vil samle på. Så her blir det litt nytt inn og da passer det perfekt at jeg kan gi alle mine lesere -40% på alt fra Hadeland glassverk og Porsgund PorselenOppgi kode: PP_HG_40p_20mars i kassen. 

//sponset og linker


CQLKNIVBLOKK_1_knivblokkeg er veldig opptatt av et praktisk og ryddig kjøkken, og er det noe man trenger på et kjøkken så er det tilgang til redskaper som gjør matlagingen bedre :) Da er det perfekt med en lekker knivblokk.

34277-1_1_HGfuego_stormlykt270mm_1_1Som den interiørdama jeg er, så er jeg veldig glad i lys og pynt, og synes derfor det er koselig å ha noen litt store lykter rundt om i huset, og på sommeren kan man jo ta dem med ut. Lykta kan både pyntes med småting, blomster og lys selvfølgelig.

CQLKNIV90001_1_rotkniv-skrellerBra redskap på kjøkkenet er også veldig viktig, så disse to lekre har jeg bestilt, og jeg gleder meg til å teste de ut :D


img_4109.jpg
Glad i Norgesglass? Jeg elsker dem, og det er jeg helt sikker på at mange av dere har fått med dere :D Og siden disse glassene nå har blitt populære igjen så har de startet å lage dem. En av dem har fått solcellepanel og skaper et nydelig lys både på bordet og ute på kvelden. Jeg gleder meg til å ta mitt med ut på verandaen til sommeren :D

A42876TFL26900_1_PPministraa_tallerken28cm_1Se på den søte tallerkenen her da :D Kanskje jeg skal begynne å smale på denne :D Fin var den, og ganske så enkel synes jeg.

Ikke nok med det, men jeg har fått den gleden av å gi bort et gavekort på 300,- fra Hadeland glassverk og Porsgund Porselen til en heldig leser. Så legg igjen en kommentar her i bloggen og fortell hva du ønsker å se mer av og hvorfor du liker bloggen min :D Jeg trekker en heldig vinner mandag 14. mars.

Gyldig t.o.m mandag 14. Vilkår* Gjelder det aller meste i nettbutikkene med unntak av: Bogstad Hvit, Bogstad Strå, Papir, Norgesglasset, Finn, Marie og Kunstglass.
Husk å legge igjen en kommentar her eller på Facebooksiden min så er du med i treningen av et gavekort <3
Del:

Legg igjen en kommentar