Fat med 8 kanter

Hei :)

I forrige uke prøvde jeg meg på noe nytt, nemmelig å lage et superlett og enkelt fat med 8 kanter. Til å være mitt første forsøk så så må jeg si det gikk ganske så greit. Det er bare å holde tunga i munnen og finne ut hvilke vinkel som skal kappes så går det bra :D Vidre har jeg planer om å lage et fat som et hus,  en stjerne, trekant osv. Spennende? Det geniale med disse fatene er jo at de kan både males, beises eller bare være som de er. Det kommer til å bli masse fine resultater fremover og jeg gleder meg til å dele det med dere :D Husker dere jeg nevnte julekalender? Jeg tenkte å dele en oppskrift på et fat med dere der :D

IMG_2267.JPG
IMG_2266.JPG

IMG_2265.JPG
IMG_2262.JPG
IMG_2263.JPG

IMG_2268.JPG
Ble det ikke stilig? Veldig lett å lage også, litt kapping, spikring og pussing :D Voliá, et nytt brett :D Og for å lage nettopp det brettet som passer deg så er det bare å ta i bruk fantasien, pynt det gjerne opp med å male det :D Jeg skal bestille litt maling i dag og da blir det en lekker turkis farge som skal tas i bruk. Gleder meg så til det :D Nyt resten av kvelde. Jeg har mye på agendaen før det er natta. Litt pakking av varer, og fiksing av ting til julebordet på jobben :D

Nyt kvelden <3

Del:

4 comments

  1. Hvordan finner du ut hvilke vinkler du skal ha?

    1. Hei Espen :) Akkurat på dette fatet kappet jeg vinklene 30 grader :) Men dette må du nesten prøve deg frem på, jeg er ingen ekspert, men øvelse gjør mester :) Lykke til!

Legg igjen en kommentar