Giveaway – Instagram og Facebook

Hei og god kveld :D
I dag har det vært en super hektisk dag med jobb, tannlege og moteshow på Foyn senteret i Tønsberg hvor jeg gikk modell :) Håper alle har hatt en fin dag og at dere er klare for masse spennende prosjekter her inne? ;) For følg med :D Men først og fremst vil jeg takke hver og en av dere som følger meg og inspirerer meg til å fortsette å gjøre den jobben jeg gjør. Og responsen dere kommer med på ting jeg deler er helt rørende, så tusen millioner takk for at dere leser bloggen min :D Så for å gi litt tilbake så har jeg satt igang en liten giveaway på Instagram og Facebook :D Så bli med og du kan vinne dette lekre hekla putetrekket :D

giveaway_okt

Så lik og del så blir kanskje dette vakre trekket ditt <3 På Instagram heter jeg Mittlilleprosjekt og Facebooksiden min finner du –HER–>
En heldig vinner trekkes søndag 8. november.

God natt, så blogges vi i morgen :D <3

Del:

Legg igjen en kommentar