Giveaway putetrekk – på Instagram og Facebook

Hei og god kveld :D
Endelig en liten giveaway igjen, jeg synes dette trekket er så fint og har så utrolig lyst til å gi bort ennå et. Kanskje noen ønsker en liten forandring i stua etter jula, og da kan dette passe perfekt inn :D Superlekkert putetrekk heklet i Big Interiørgarn fra Europris og har stoff på baksiden. Størrelsen på trekket er 50 cm x 50 cm.
Håper alle har hatt en fin dag og at snøen har komme til dere også :D

giveaway_okt

Så lik og del så blir kanskje dette vakre trekket ditt <3 På Instagram heter jeg Mittlilleprosjekt og Facebooksiden min finner du –HER–>
En heldig vinner trekkes mandag 4. januar.

Denne gangen lover jeg å ikke poste gratulerer til feil vinner, noe jeg klarte på et eller annet vis sist :P Beklager så mye, men feil skjer :) Nå prøver jeg igjen og skal gjøre mitt beste denne gangen :) Nå skal jeg se på en film og ta fram litt håndarbeid før jeg skal ta kvelden :D Det kommer også litt nyheter i nettbutikken om litt, så følg med :D
Nyt resten av kvelden og bli med på konkurransen <3

Del:

Legg igjen en kommentar