Har solgt sittegruppa mi

Hei og god morgen :)

Jepp jeg har solgt sittegruppa mi, med et ganske så tungt hjerte. Jeg husker fortsatt sommeren og høsten jeg jobbet med det prosjektet der. Tror det var den gangen jeg forstod at jeg kunne bygge hvilke som helt møbler, for jeg knakk koden, jeg designet et eget smart møbel. Resultatet ble så fint og jeg er så stolt over å ha laget noe så fint. Men denne sittegruppa er bygget til den leiligheten og passer perfekt på verandaen der. Jeg fortalte min far at jeg ønsket å ta den med meg når jeg flyttet. Han bare hvorfor det, du kan jo bygge en ny en som passer til huset? Og det har han helt rett i. Så jeg sendte mail til han som har kjøpt leiligheten og spurte om han ville kjøpe den og selvfølgelig ville han det. Så nå er det bare for dere å glede dere til jeg skal bygge noe helt nytt :D Og denne gangen skal jeg også bygge alt og lage madrasser. Putene tar jeg med meg, mens bordet blir igjen her. Siden våren er i anmarsj, så er kanskje noe av det første jeg må gjøre når jeg flytter inn, å bygge sittegruppe? Må iallfall ha det klart til sommeren ;)

img_4351.jpg
img_2464.jpg
img_2463.jpg
Her kan du se hvordan du kan lage denne :D

Nå skal jeg straks opp på loftet å samle sammen litt småplank som jeg skal kjøre på søpla. Greit med alt man slipper og flytte ;)
Ha en fin dag i det grå været <3

Del:

Legg igjen en kommentar