Heklet potteskjuler

Hei og  god kveld :)

Håper alle har hatt en nydelig start på uka :) Min uke startet i dag, siden jeg har vært på en liten mini ferie til London, og det var en fantastisk fin tur. Batteriene er nå ladet opp og jeg er klar for å fokusere på nye og kreative prosjekter + gjøre ferdig de som allerede ligger til vent. Ja som f. eks.  vitrineskapet og ullkuleteppe prosjektet mitt. Ting hopet seg litt opp under eksamen, så jeg håper at jeg i løpet av denne uka kan komme godt igang igjen og ferdigstille ting :) For jeg har så mange nye prosjekter jeg gleder meg til å dele med dere :)

Og for en stund siden heklet jeg en kurv til alle tøflene mine, kanskje dere husker den? Jeg liker så godt å hekle og spesielt med Hoooked zpagetti garnet, fordi resultatet alltid blir så bra :D Men iallfall når jeg heklet denne kurven så fikk jeg litt restegarn igjen, som ble til en lekker potteskjuler.

IMG_8693.JPG
IMG_8692.JPG
Ble den ikke søt? Jeg bare måtte vise den frem :D

IMG_8687.JPG
Her er kurven jeg heklet — oppskrift og fremgangsmåte finner du HER –>

Nå skal jeg jobbe litt med ullkuleteppe prosjektet, armen min er ennå ikke helt frisk (senebetennelse) så jeg må vente noen dager med å ta frem drillen. Om dere vil se fremgangen på teppet så følg meg gjerne på Instagram: Mittlilleprosjekt :)
Ha en fortsatt nydelig kveld og god natt når den tid kommer <3

Del:

Legg igjen en kommentar