Hus og hjem magasin

Hei :D
Håper alle har hatt en fin kveld og at dagen har vært fin. Jeg har sovet lenge og ligget litt på latsiden, det må til noen ganger når det har vært mye å gjøre ;) Men husker dere jeg nevnte for noen uke siden at jeg hadde et hjemmebesøk? Jeg fikk besøk av en avis som skulle skrive en sak om meg og bloggen min, så hele huset måtte strigles. I dag var dagen endelig her, Varden sitt Hus og hjem magasin kom ut. Og vet dere hva? Jeg var på forsiden, haha er det det man kaller forsidepike? :P. Og ikke nok med det de delte oppskrift på puffen min og selvfølgelig en sak om meg med masse bilder. Ganske så stolt og glad for at de tok turen hit :D Lillebror skulle heldigvis innover mot Oslo så han kom å leverte et eksemplar til meg. Jeg vet ikke om saken kommer på nettet ennå, men jeg deler om den gjør det :) Her er noen bilder fra saken

IMG_1824.JPG
IMG_1823.JPG
IMG_1825.JPG
IMG_1826.JPG
IMG_1827.JPG
IMG_1828.JPG
IMG_1829.JPG
IMG_1832.JPG
IMG_1831.JPG
For en koselig sak, helt rørt jeg :D Wee tusen takk til fotograf og journalisten som tok turen hele veien hit og for arbeidet dere har gjort :) Nåå skal jeg komme meg opp på loftet, jobber med et veldig spennende prosjekt, som jeg gleder meg til å vise frem. Har tatt frem hekletøyet og litt andre prosjekter, så får se hva kvelden bringer. Nyt resten av den så blogges vi <3

Del:

2 comments

  1. Så flink du er :)

    1. Tusen takk, så hyggelig å høre :D

Legg igjen en kommentar