Hvitt heklet putetrekk

Hei :)

Håper alle har fått lagt turen innom Europris for å skaffe seg det råkule Big Interiørgarnet de har :) Jeg rett og slett digger det garnet. Jeg ble jublene glad når jeg så det hadde kommet inn igjen. Som dere vet så hamstret jeg endel inn, som selvfølgelig skal hekles og legges i nettbutikken :D Det som er gøy med å lage ting eget pynt og dekor til hjemmet, er at det får et personlig preg. Jeg ønsker derfor at dere som ikke kan eller vil hekle skal få mulighetene til å få kjøpe disse dere også :) Det blir et begrenset utvalg, og jeg hekler og legger ut etterhvert som jeg blir ferdig. Den første er ferdig og den vil dere kunne kjøpe snart :D
ÅÅ håper dere er like gira på nettbutikk som meg, så nå er det bare å glede seg til jeg kommer hjem fra tur, for da braker det løs :D

Se så stilig den hvite varianten ble da
:)

thumb_DSC_1555_1024
thumb_DSC_1554_1024
thumb_DSC_1549_1024
thumb_DSC_1548_1024

Og om du vil hekle selv, så finner du oppskrift og fremgangsmåte –HER–>

Ønsker alle fin fin dag, jeg lader batteriene og er superklar for å sette igang med nye og spennende prosjekter når jeg kommer hjem :D <3

Del:

2 comments

  1. Hei! Eg finn ikkje stor nok heklepinne, kun str 10. Går det greit å bruke den?

    1. Hei Siri :) Selvfølgelig det går helt fint, da må du bare legge opp litt flere masker for å få til bredden på 50 cm :) Mulig du må ha mer enn 4 garn, men tror set skal gå fint, husk å hekl litt stramt da blir mønsteret penest :) Masse lykke til :)

Legg igjen en kommentar