Inspirasjon – Signature collection

Hei :)

For et par uker siden dro jeg med meg et par venninner og satte kursen mot Hønefoss for å høre på selveste Halvor Bakke. Han er det man kan kalle et stort forbilde for meg, og er rett å slett helt rå på det han driver med. Har dere sett den nye kollekasjonen han har med Bohus? Den er genial, man kan få alt slik man vil og i de størrelsene man ønsker. En designer som har forstått at alle hjem er forskjellige. Det finnes ingen fasit for hva som er det perfekte hjemme eller stilen, det viktigste er at man skal finne ro og kunne slappe av hjemme. Han mente det var smart å ta opp lån for å pusse opp hele huset istedenfor å ta et og et rom, for da er man jo lei av det første rommet når man endelig har kommet rundt. Jeg er delvis enig og uenig i dette, for det er jo sant som han sier. Men, oppussing koster penger så det kan være vanskelig å ta seg råd til å ta alle rommene asap når man flytter inn. Jeg vil da anbefale å pusse opp i rolige farger, eller nøytrale farger.

Sånn som hvit eller grå, føler det liksom alltid kommer tilbake på moten. Nå er grå veldig inn, gjerne mørke gråfarger og litt kontraster. Hvit er på vei ut, men spiller det noen rolle? Alt passer til hvit. Så min tankegang er som så, puss opp et og et rom, for det kan være en del av prosessen å bo seg inn i et hjem. Velg farger du blir avslappet av og som du tenker at du kan leve med lenge. Det verste som skjer er jo at du må male over, og det er jo ikke noe stress. Men, man kan bytte ut møbler og interiør. For har du et rom du liker, så kan du flytte på ting, lage nye putetrekk, duker og masse annet. Så får du uansett et nytt rom. Vi mennesker er jo hele tiden i forandring og blir påvirket av det rundt oss, så jeg tror at om vi hadde valgt å pusse opp alt så hadde det uansett vært behov for forandring 5 år seinere uansett. Så man sparer kanskje oppussingstiden, men ikke pengene. Smak og behag. Jeg synes jo det er gøy å gjøre alt selv, se forandringene og bruke den gode mestringsfølelsen til å motivere meg videre.

Min stil for 5 år siden, ja hva var den, typ fantes ikke. Og det er ikke tull, jeg har trengt disse årene på å finne min stil, og den vil alltid være i forandring men, i bunn og grunn vil den bestå av det samme. Jeg elsker treverk, gammelt mot nytt og det røffe mot det myke. Så mitt tips oppi alt dette er, bo deg inn, finn dine farger og din stil  :D Husk å ikke sammenligne deg med andre, for vi er alle unike og slik er vi skapt. Og har du ikke fått kjøpt boka til Halvor Bakke, så gjør det da, den er så lekker. Jeg dør litt av den kolleksjonen. Så får mine drømmer være å nå så langt som han, for det hadde vært noe. Legger med et bilde fra damenes aften og boka jeg kjøpte. Var heldig å få autograf og greier.

IMG_2248.JPG
IMG_2249.JPG
Er forresten litt uenig med han om at «Et hjem uten duftlys ikke er et hjem», fordi jeg som allergiker kan ikke ha slikt i hus. Så duftlys er min store fiende, og jeg kan meddele at vanlig lys også skaper et levende hjem <3

Del:

Legg igjen en kommentar