Inspirasjon til uterom

                                                                                                                             Reklame 
Hei, håper alle har en strålende torsdag :)

Våren er her og det betyr lysere dager og den følelsen av at kroppen er i dvale er endelig borte. Så hva begynner vi å se frem til da, jo sommer og deilig kvelder ute? Vi har noen årstider som er ganske mørke og triste, så da er det vel ikke så rart at noen klipper gresset før påske og tar frem grillen før snøen har smelta. Det er da man kommer på at man burde hatt noen nye hagemøbler. Jeg synes det viktig å kunne skape et uterom som er lunt, koselig og som virker innbydene. Så jeg har tatt meg en titt på alt det flotte som Skeidar har, og håper det kan inspirere deg :D

bilde7
14

Jeg tenkte jeg skulle dele noen tips med dere:
1. Har du stor hage/uteområde er det perfekt å gå for en rotting gruppe løsning, det ser innbydende og lekkert ut. Det skaper et koselig uttrykk og kan enkelt styles opp med noen fargerike puter.

2. Pynt opp uteplassen med litt interiørprodukter i lekre farger og levende blomster. Rene og duse farger er med på å skape glede og en lun atomotsfære.

bilde 13
putw
bilde12
Nydelige farger ikke sant? Jeg skal skaffe meg et par av de blå krukkene, tror de kan bli fantastisk fine ute på verandaen min :D

3. Har du stor hage og lyst på en ekstra god plass du kan sitte å nyte sola, så er det perfekt å kjøpe en hengekøyestol. Da kan du nyte sol og varme, i rolige omgivelser og slappe av. Så om du er glad i å ta en blund etter maten eller lese en bok i ro og fred, så er dette perfekt for deg.

bilde10
 Ser ikke denne bare helt himmelsk ut? Åååå denne drømmer jeg om :D

4. Har du en liten veranda eller bare en krok du ønsker å pynte litt opp, så er det perfekt å pynte med et lite søtt cafesett i en nydelig farge. Om du f.eks har en plass i skyggen der det er svalt på sommeren, så er det genialt å ha et lite bord og noen stoler. Kanskje du har en liten veranda med inngangspartiet ditt, som jeg har, så ser det jo litt mer koselig ut om man pynter med noen hagemøbler.

blåttbord

5. Og sist men ikke minst, ikke glem parasoll. Alså hva skjedde med været i fjor? Ehh, nesten utsolgt for parasoller i hele landet, og det var jo ikke mulig å overleve uten nesten. Huff skal ikke klage, for det var rett og slett fantastisk, og jeg håper det blir slik i år også Men husk å kjøpe parasoll da, så er du i det minste en av de som kan skygge for sola om det samme skjer i år :) Også finnes de i så mange fine farger :)

parasoll
Klikk HER for å se flere fine hagenyheter fra Skeidar!

Men kjøp deg møbler du selv liker og synes er gode å sitte i. Det finnes så utrolig mange forskjellige varianter, så bruk gjerne litt tid og kanskje litt penger (om det er noe du ønsker) til å investere i det. For man kan ha møblene i mange år om man legger litt penger i det Og om du bygger platting/veranda selv, så sparer du masse penger på det.

Håper du fant noe inspirasjon og noe du likte, trykk gjerne liker på innlegget :) Jeg tror jeg selv må ta en tur til Skeidar for å se om jeg kan finne noe fargerikt, for litt farger er alltid fint. Nå sitter jeg på toget til oslo, og drømmer meg bort og gleder meg til sommeren setter igang. Ha en fortsatt fin torsdag, det kommer masse spennende innlegg fremover, så følg med <3

Del:

Legg igjen en kommentar