Juleinspirasjon

//Annonse
Hei :)

Julen nærmer seg med stormskritt og vi er inne i den koselige tiden av året. Mange forbinder nok denne tiden med stress, mye folk og rett og slett et pes for å få unna alle gjøremål. For å unngå det, kan det være smart å være tidlig ute med gaver og ting som skal fikses, for de to siste dagene før jul er de travleste. Mange gaver skal kjøpes inn, hus skal pyntes utvendig og innvendig, det skal ryddes og vaskes, og gjerne bakes 7 slag med kaker. Hvorfor 7 slag egentlig? Jeg husker alltid mamma gjorde dette når jeg var liten, men, det endte alltid opp med at 5 av dem måtte kastes og bare 2 ble spist. Så mitt tips er, ikke stress, det blir jul uansett og det viktigste er at man er sammen med de menneskene som betyr noe :)

Mørketiden etter høsten er endelig over, folk er i gatene, det er lys i alle hus og hjem og det er tid for å vente på snøen. Snøen i seg selv skaper magi i julen. Det er ikke det samme med en jul uten snø, jeg vet ikke helt hvorfor. Men, den lyser opp og skaper en slags deilig følelse sammen med lysene som er ute. For jeg er av den typen som får skikkelig julestemning når det laver ned store snøflak, da kjenner jeg det kribler i kroppen. Det bringer tilbake mange gode minner fra min barndom og selvfølgelig fra julefilmer. Men, i desember pyntes, vaskes og ryddes hjem, for å gjøre plass for nisser og engler og alt som hører til. Det viktigste er at det finnes ingen fasit på hva som gir en julestemning, men at man velger pynt enten med historie eller som man liker. Jeg liker meste duse farger, men kan også ta med litt rødt i pynten min, og som dere vet så elsker jeg jo ting i naturfarger med lekker struktur. Jeg har tatt meg en tur inn på Skeidar sine sider og latt meg virkelig inspirere av de lekre bildene og fargene. Så om du trenger litt inspirasjon til hus og hjem så kan du kanskje plukke det opp her :D

Naturlig-jul_12-1024x768
Hvor koselig ser ikke denne stuen ut? Kanskje jeg skal la meg inspirere av Skeidar når jeg skal innrede mitt hus en gang <3
Så naturlig, rolig og duse farger, som skaper en fantastisk harmoni. Ble helt forelsket i dette utrykket jeg, rett å slett nydelig.

Jeg tenkte jeg kunne dele noen generelle pynte tips med dere som ikke helt har funnet deres stil ennå.

Mine beste pyntetips:
1. Pynt med farger som står i stil til deg
2. Bruk naturen og naturfarger for å skape det hjemmekoselig
3. Led-lys er et must og det finnes i utallige varianter
4. Det enkleste er ofte det beste, og det er ikke noe poeng å overlesse huset med pynt
5. Bruk gjerne en kontrastfarge, som bryter litt opp, f.eks rød
6. Et kunstig juletre er en god investering, og de man får tak i nå ser like fine ut som de ekte. Det er mange som er allergisk, blandt annet meg selv, og da er det enklere for alergikere å komme på besøk.
7. Pjuskete puter og tepper er deilig å ha fremme og er med på å skape den vinterlige duse looken inne :)
9. Skap system med å dandere grupper på f.eks et fat. Her kan du pynte med lys, kongler, greiner osv.
8. Sist men ikke minst, det finnes ingen fasit, så pynt med det som du liker og gjør deg glad <3

Naturlig-jul_02-1024x768
Skeidar har et fantastisk utvalg av julepynt og produkter som passer inn i de fleste hjem. Jeg har en regel om at jeg fjerner noe gammel julepynt hvert år og kjøper noe nytt. Dette vil da skape et helt nytt utrykk og det er ofte greit å bytte ut ting som er 5-10 år gamle. Interiør som med alt annet er i stadig stor forandring og utvikler seg masse fra år til år, dette betyr ikke at man må kjøpe nye møbler og interiør hvert år. Men, det betyr at man enkelt kan bytte ut interiør og skape et nytt utrykk med de møblene man har. Man kjøper gjerne møbler for å ha de i flere år, og mitt tips er da å kjøpe nøytrale farger som passer med alt.

Skjermbilde-2015-11-11-kl.-13.28.10
Skjermbilde-2015-11-11-kl.-13.26.29
Naturlig-jul_18-1024x903
Dekorer pakker og bord mer lekre detaljer fra naturen, det vil skape en lun stemning. Om du er som meg og synes jul er rød, så er det lov å pynte opp med litt rødt. Dette er tøft og kontrasten du da får frem blir helt nydelig. Kulene du kan se på bildet under er perfekte, de er litt mørk røde og litt gull mønster. De kan du kjøpe på Skeidar :D

Jul 2015 Stemning Jul Miljo Jul

Jul 2015 miljø stemning


Pynt med levende eller led-lys og bruk gjerne et fat for å ramme inn :D Dette skaper orden og med litt pynt så blir det fin bordpynt som blir en del av interiøret. Om du ikke har fat kan du du bruke greiner, pinner og lignende til å lage spennende grupper. Skap orden, orden i hjemmet skaper orden i sjela :)

Håper noen ble inspirert til å kjøpe noe nytt eller noen julegaver nå? Skeidar Skeidar har jo så mye lekkert, skulle ønske jeg kunne kjøpe alt nytt, men det er deilig å la seg inspirere også ;)
Nyt resten av kvelden og god helg <3

Del:

Legg igjen en kommentar