Kjøpt meg hus :D

Hei :D
Endelig, etter en lang dag med en krevende budrunde kan jeg endelig juble over å ha kjøpt mitt første hus :D Nå er jeg så sliten og trøtt og har derfor tenkt å ta meg en kveld fri fra arbeidet i leiligheten ;) Jeg er så lykkelig og glad over at dette huset ble mitt, for det kommer til å bli så fantastisk. 3 soverom, 2 bad, stue, peisestue, spisestue og det skal lages et verksted nede. Et av soverommene skal bli til et hobbyrom hvor jeg kan ha alt av håndarbeid. Så nå er det bare å glede seg til april for da starter et nytt eventyr på Nøtterøy :D Nå skal jeg ta meg tid til å nyte hobbyen min og kose meg i nytt hus og ikke stresse med å bli ferdig med ting :D Nå er det leting etter møbler på finn som enten skal gis bort eller selges, så jeg kan pusse de litt opp :) Det er enkelt å gi noen gamle møbler en makeover, og man kommer langt med litt maling. Legger med et lite bilde av huset og linken til finn så kan dere som vil ta en titt <3

Screen Shot 2016-02-08 at 20.38.47
Ser det ikke fint ut? Her kan dere se det på finn.no
ÅÅå jeg er så glad og skal hoppe i senga om litt :D Nyt kvelden og gled dere til å følge meg på reisen<3

Del:

2 comments

  1. Det ser utrolig fint ut, huset du har kjøpt deg, Kathrine! ? Tror det blir veldig bra for deg å få ditt eget sted som du kan utfolde deg og holde på med ditt når du vil! ?
    Er så glad på dine vegne! ? Gleder meg til å følge deg videre på denne reisen! ?

    1. Tusen takk Anita <3 Jeg er veldig fornøyd og jeg gleder meg masse til å flytte inn og jobbe mer med hobbyen min <3 Ja det vil bli helt fantastisk :D Tusen takk for så fine og koselige ord, jeg gleder meg veldig til å dele reisen med dere :D (Y)

Legg igjen en kommentar