Klar for den store dagen :D

Hei og god kveld :D

Jeg smiler fra øre til øre her jeg sitter i sofaen med pappesker, nakne vegger, tomme skap og søppelsekker fylt til randen. I morgen skjer det, dagen jeg har ventet på 2 mnd, jeg kan ikke tro det. Det er så nært at jeg føler at det nesten er en drøm. Det kan kanskje virke rart at jeg gleder meg til å bo i et hus helt aleine, men så er det nettopp dette som passer meg :D Jeg har aldri følt at jeg har passet inn i leilighets verdenen, og alt handler om å gjøre hva som gjør deg lykkelig. Jeg skal endelig få nyte hobbyen min uten at noen skal klage eller lage dårlig stemming. Forstår at snekkerarbeid ikke passer i en leilighet, men det er ikke noe grunn til å skape dårlig stemning for det. Ei venninne på jobb fortalte meg at så fort alt ble tatt ned fra veggene, så ville ikke leiligheten føles som en del av meg lenger. Når hun sa det så klarte jeg ikke helt å se det, for jeg har jo så mange minner fra denne leiligheten. Men nå som alt er pakket ned, så føles den ikke som min lenger. Det var både vemodig og tøft å selge den, men man skal vel følge hjertet sitt? Jeg føler meg som verdens heldigste jente her jeg sitter, jeg har klart det eller rettere sagt i morgen, jeg har oppnådd det jeg alltid har drømt om <3 Jeg er så stolt og glad over alt som skjer, og det beste er at jeg får gleden av å dele det med dere som leser bloggen.

thumb_DSC_3132_1024
thumb_DSC_3133_1024
thumb_DSC_3129_1024
thumb_DSC_3130_1024
thumb_DSC_3131_1024
thumb_DSC_3125_1024
thumb_DSC_3126_1024
thumb_DSC_3127_1024
thumb_DSC_3128_1024
thumb_DSC_3123_1024
thumb_DSC_3124_1024
Nå skal jeg male litt og pakke litt smått. Jeg har fri i morgen og skal bruke formiddagen på å vaske og rydde litt, den store flyttedagen blir på lørdag, men nøklene får jeg i morgen kl 12.00 :D. Da skal det første bæres inn, så jeg er helt sikker på at det vil blir en slitsom helg. Jeg tar med kameraet og skal vise frem bilder til dere selvfølgelig :D Nyt resten av kvelden, det skal jeg <3

Del:

Legg igjen en kommentar