Legge shingel på taket

Hei igjen :)

Her går dagene unna og jeg har faktisk tatt endel store avgjørelser de siste dagene. Jeg har tatt en helomvending og bestemt meg for å pusse opp leiligheten nede og leie ut. Jeg bruker bare snekkerverkstedet der nede og synes det er litt teit at det bare står der uten at det blir brukt. Jeg har stor nok plass og litt ekstra penger kan komme godt med til andre nye og spennende prosjekter :) Så da blir det et prosjekt jeg vil starte med etterhvert :) Snekkerverkstedet flyttes ut i lekestua, for den er ganske så stor og perfekt for slik bruk. Jeg har lagt shingel på taket der i dag, og det var mye enklere enn jeg trodde. Pappa startet å legge det i helga, så da var det bare for meg å fortsette. Så nå skal lekestua fikses ferdig før leiligheten blir prioritert :D Der nede blir det nytt kjøkken og jeg vurderer å slå ned to vegger, så det blir et større rom istedenfor gang og kjøkken. Så det er bare å glede seg. Men her er noen bilder av dagens arbeid :D

img_5419.jpg
img_5415.jpg
img_5413.jpg
img_5420.jpg
img_5412.jpg

Nå venter senga om ikke så lenge :) Håper dere har hatt en fin dag <3

Del:

Legg igjen en kommentar