Litt nytt i leiligheten

Hei og god lørdag :D
Noen flere som synes disse ukene har rast avsted? Mulig det bare er jeg som føler det fordi det har vært så mye som har skjedd  i livet mitt :D Men nå begynner alt å falle på plass og jeg begynner å glede meg til å flytte inn i et hus. Det kommer til å bli helt fantastisk, og det skal bli så gøy å designe og bygge møbler til det. Men siden det er litt til jeg flytter ennå så kjøpe jeg meg litt nytt for Ellos for et par uker siden. Jeg har virkelig begynt å elske blått, det er så nydelig farge og passer perfekt hele året. Alt fra lyse duse farger om vår og sommer, til litt mørke og dype på vinteren. Den enkleste måten man kan tilsette litt farger på er ved å bytte pynt og interiør, så jeg fant meg noen lekre putetrekk og en vase.
Leiligheten er klar for vår og lysere tider <3

//sponset og linking

img_3822.jpeg
Lekkert med litt blått og turkist på puffen min i stua. Gleder meg til sola skinner inn der og kroken igjen blir en plass hvor man kan sitte å slappe av og kose seg med en bok i dagslyset. Vet dere at slike dusker er skikkelig inn igjen og man får kjøpt så utrolig mange varianter både på puter og andre ting. Det mørkeblå putettrekket er helt nydelig og stoffet er supermykt. Denne finnes i mange andre fine nyanser som passer perfekt nå på våren og sommeren <3

81-4538
81-4863_D9

80-2197Jeg synes det er veldig pent med en pute som skaper litt liv og som skiller seg litt ut fra andre normale puter. Jeg har en grå variant av denne saueskinnsputa så da passet det perfekt å få inn en dus turkis.


img_3899-577x1024

En fin vase kom også hjem i posten og den har en utrolig fin blåfarge. Jeg synes det er fint å pynte med litt kunstige blomster og denne er perfekt til det. Var det ikke et fint mønster? Denne finner du -HER->

92-2695

ells_0139120_MR
Det neste på ønskelista nå er å få tak i et lekkert sengeteppe <3 Jeg har store planer for å lage en lekker hodegavl når jeg flytter inn i huset og ønsker da å ha et litt lysere sengeteppe. Hvem jeg velger ennå det tar jeg ikke bestemt meg for, men jeg synes dette var så utrolig fint <3

Tenkte å glede dere alle med at Ellos nå 100 kr i rabatt for hver 500 kr* du handler for. Så om du fant noe du likte eller ønsker å kjøpe noe nytt, ta en titt på siden deres :D Husk å oppgi rabattkode: 35706.
Ha en super dag, jeg har satt kursen mot Kragerø i helga og skal på en liten innflytningsfest litt seinere i dag :)

Tilbudet gjelder til og med søndag 21.02.2016. 

Del:

Legg igjen en kommentar