Litt nytt til badet

Hei :)

Som de fleste har fått med seg så er huset mitt ganske så stort, veldig stort for en person. Men for meg så er det å ha hus en befrielse og jeg koser meg. Det er myyyye mer å holde styr på og jeg skal ikke legge skjul på at husarbeid er noe man burde dele på. Men den tiden kommer vel den også ;) Nå må jeg jo lære meg alt av hagemaskiner og fikse i hagen slik at det ser fint ut. Men med mange store rom i huset så skulle man kanskje ikke tro at det finnes noen små, men joda badet. Jeg gikk fra et stort fint, bad til et lite. Eller jeg har jo to bad og vaskerom, men om man ser badet i forhold til huset så er det lite. Dette betyr at jeg som jente ikke får plass til alt det jeg eier og har :P haha shit så mye greier jeg har :P Men jeg fikk da kjøpt inn noen hyller fra ikea til å ha håndklær på, for det er noe jeg virkelig ønsker å ha på badet. Jeg fant ut at siden håndklærne nå skal ligge synlig på badet så er det gøy å kjøpe inn litt nytt :D Så jeg fant noen lekre og elegante på ellos.no.

//sponset
88-2508
88-2513_D9
Nå er det faktisk 3 for 2 på endel baderomstekstiler, så det er bare å løpe å kjøpe :D Jeg kjøpte 4 store og 4 små :D Gøy når man har likt, er det ikke? Eller det ser litt koselig ut da. Jeg har nå kjøpt meg flisborr, så er veldig spent på om jeg ødelegger hele greia om jeg prøver å henge opp de hyllene. Så jeg tror det blir en test på en flis jeg har liggende først. Haha er det lov å være litt pingle på det der? Litt kjipern om de sprekker da, tviler men altså :/ Gleder meg iallfall til hyllene er på plass, for da blir det så mye mer praktisk på badet. Ha en fortsatt strålende søndag, her er det mye som skal gjøres :D

Del:

Legg igjen en kommentar