Loppis kupp :D

Hei og god tirsdag :)

Håper alle har hatt en strålende helg og start på uka :) Loppis sesongen er for fult i gang og jeg tenkte jeg skulle vise noen av skattene jeg kjøpte i helga :)

IMG_8760.JPG
IMG_8758.JPG
IMG_8762.JPG

En serie med gamle bøker og 2 bøker «Et eventyr om Norge» ble med meg hjem. Jeg bare elsker gamle bøker, ikke fordi jeg skal lese de, men fordi jeg synes designet på de er så fantastisk fine. Og jeg liker best de som har litt skinn kanter, gjerne litt slitt i kantene, det gjør de ennå kulere og røffere. Og jeg synes de detaljene passer veldig godt sammen med det litt mer moderne. Jeg har satt mine i den hvite Ikea hylla, og bøkene skaper virkelig et eget uttrykk der de står. Jeg kjøpte også denne super søte lille kobber kanna, om jeg kan kalle det det. Fantastiske detaljer på den. Og siden kobber er en farge som er populær nå, så synes jeg det passer perfekt inn i hylla. Den bryter litt opp og skaper litt bevegelse.

Jeg tenkte også at jeg kanskje skulle dele noen loppis tips, for man kommer ofte hjem med mer enn man tenker. Noen som kjenner seg igjen? Og hva med alle de tingene man overbeviser seg selv om at man trenger, bare fordi det er billig? Jeg tror alle har en tendens til å gå litt banas på loppis.

Så husk:
1. Planlegg hva du skal ha før du kommer dit, skriv gjerne en liste
2. Du trenger ikke være en av de første i køen på loppis, la de «gale» folka som dytter i køen få løpe inn.
3. Det er større sannsynlighet for å finne fine og bra ting, når man drar litt utenfor sentrum av byer
4. Ikke gå på loppis med krykker. Note to myself, ingen tar hensyn og du føler deg bare i veien og til bry. hahah da har jeg prøvd det

IMG_8763.JPG

IMG_8764.JPG
Disse supersøte glassene ble med meg hjem. Så om du ønsker noen røffe og søte glass som er gamle, så er loppis den perfekte plassen. Og det å kombinere noen nye glass med små eller store gamle glass, skaper en koselig og hyggelig steming i hjemmet :)
Og sist men ikke minst, så kjøpte jeg denne lampefoten. Jeg nevnte jo i et innlegg for litt siden at jeg skulle finne meg en lampe, men jeg  fant ingen lampeskjerm. Så jeg fikk prutet ned denne til 30 kroner. Her er det mye som må byttes ut før den kan taes i bruk, men jeg er så heldig å ha en bror som er elektrikker. Også tenkte jeg så spraymale den sort, bare for å gi den et litt røft utrykk :) Så til helga, må jeg virkelig på skjerm jakt, for jeg må jo finne en skjerm jeg liker også :)

IMG_8753.JPG
Hva synes du? Er du glad i loppis og pynte i hjemme med gamle skatter? Er du den som går bananas på loppis eller kjøper du bare det du trenger? Gøy å høre dine erfaringer og hva som gjør du liker loppis :) Jeg synes jo det har en koselig sjarm rundt seg, og det gøy å se at så mange gir bort tingene sine istende for å kaste det.

Nå skal jeg komme meg ut på rulleski en tur, så det blir veldig spennende å se hvordan kneet liker det. Men jeg får håpe det går bra :)  I morgen kan jeg se om jeg rekker å få tatt noen bilder av stua mi, slik at dere får sett hvordan det har blitt etter at jeg har flyttet rund på ting. Vi skrives <3

Del:

2 comments

  1. åh, så mye fint du fant deg! Gode tips også. Jeg er ekstremt glad i loppemarked, og ofte finner jeg de beste funnene rett for det stenger på søndagene.

    1. Ja ikke sant Weronika :D Ja ikke sant, ofte kan man være heldig å finne supre ting på slutten :D Også er det et stort pluss at det er lite folk da :D

Legg igjen en kommentar