Loppis makeover

Hei :)

I helga var jeg en tur på loppis, igjen, haha er en smule gira på å finne nye prosjekter jeg kan forvandle til noe nytt og fint.
Jeg har lenge slitt med at nattbordslampene mine kanter hele tiden, noe som er fryktelig irriterende. Men har ikke helt funnet noe som kan erstatte lampefoten, intill jeg kom over noen superkule på loppis. Og med litt spraymaling så ble resultatet fantastisk bra. Ofte så er det så lite som skal til for at en ting ser helt ny ut, men det er bare det å se potensialet i ting som er vanskelig.

IMG_9075.JPG
IMG_9076.JPG
IMG_9085.JPG
IMG_9083.JPG
IMG_9082.JPG
Ble den ikke stilig? Jeg er så fornøyd :D Og dette er bare den ene av de to jeg kjøpte, så den andre skal få seg et lite lag med spraymaling i helga. Lampene har ingen brudd på ledningen, som min bror sa. For jeg var jo livredd for at disse skulle være en brannfelle. Men neida, de er det ikke noe galt med. Det var jo en glede i seg selv <3 Så nå er jeg en lykkelig eier av en ny lampefot :D

Lik gjerne innlegget og følg meg på Instagram: Mittlilleprosjekt

Del:

2 comments

  1. Hei! for en flott blogg!!

    Jeg lurer på om du kan lage ett innlegg (eller svare her) på hvordan du går frem da du spraymaler? Mine prosjekter får aldri en så fin finish som dine gjør! (om du har gjort det allerede kanskje du kan linke meg dit jeg fant ikke noe innlegg).

    Hilsen Caroline ny fast leser :-)

    1. Hei :) Tusen takk så utrolig hyggelig å høre Caroline :) Jeg kan godt skrive et innlegg på det :) Men har skrevet et som forteller om hva jeg bruker og hvordan jeg gjøre det her: http://mittlilleprosjekt.com/spraymaling-av-flasker/. Kanskje det er nok? :) Utrolig koselig at du fant bloggen min og vil fortsette å lese den. Det setter jeg stor pris på. Ha en fin torsdag :D

Legg igjen en kommentar