Lunt og koselig utrykk

Hei :)

Jeg er i ekstase om dagen og jeg gleder meg så utrolig mye til å kjøpe meg hus og få i gang den prosessen :D Det beste av alt er jo at da må man kjøpe nytt interiør som passer inn. Kanskje man skal ha noe nytt for å skape et annet utrykk? Vi mennesker forandrer oss hele tiden og det er derfor naturlig å forandre på interiøret også. Mulig du sitter hjemme å giver etter å starte på et oppussingsprosjekt og bare trenger litt inspirasjon til hvordan de nye rommet kan se ut? Ja, vi må alle drømme oss litt bort og tenke litt nytt, så da er det kanskje ikke så dumt å kjøpe noe nytt. Hva passer vel bedre enn at Ellos gir deg 30% rabatt på din dyreste* vare? Husk å oppi rabattkode: 335403.

// sponset og linking


85-2163_D9

Lin er virkelig i vinden om dagen, og det finnes så utrolig mange fine gardiner. De beige på bildet over kan kjøpes –HER–>

83-2847
Det finnes så utrolig mange fine og deilig tepper på markedet nå. I løpet av det siste året har det kommet mange varianter med mønster. Dette skaper liv på gulvet og bryter opp :)
Dette lekre teppet kan kjøpes –HER–>

ells_0127134_M
Eller hva med dette? Rålekkert altså <3 Gøy å skape litt bevegelse i gulvet og for at det skal passe inn med det meste av interiør, så er det smart å velge duse og rolige farger. Teppet kan kjøpes –HER–>

ells_0112879_M1

Det finnes så utrolig mange fine og elegante stoler og jeg virkelig digger de med knapper i ryggen. Det får stolen til å virke mer elegant og detaljene skaper dybde. Kanskje en grunn til at jeg liker å lage puffer og benker på denne måten. En ensfarget møbel blir ikke så plain med slike detaljer. Denne lekre stolen kan kjøpes –HER–>

ells_0135519_15250

Enkle hyller er alt som skal til for å gi rommet et løft og litt preg. Hyllene kan godt være enkle og elegante. Stable de som bokser og lag et levdene mønster, og pynt med bøker og annet du liker. Hyllene finner du –HER–>

ells_0135513_15250
Møbler med hjul er genialt og utrolig praktisk. Har du ikke til tider irritert deg grønn over den hylla som veier mye og alltid er i veien når du skal vaske? Dette er et problem som oppstår hos meg stadig, og det er derfor luksus å ha et møbel som kan flyttes på :) Da er det lett å håndtere nå man skal ommøbelere og tenke nytt. Det kan ofte ta tid å finne den riktige plassen på ting i huset, og da er det genialt med møbler som lett lar seg flytte på :) Kjøp denne søte hylla med hjul –HER–>

Håper du fant litt inspirasjon og kanskje tenker litt nytt? Hva med å ta inn litt lekre og nydelige gardiner, duker, tepper? Jeg gleder meg vilt til å style og leke meg, så noen nye favoritter har jeg plukket ut. Ta deg gjerne en tur inn på Ellos og la deg inspirere du også :)

*Nybestilling over 200,- kan ikke kombineres med andre tilbud og kampanjer.

Ha en strålende dag i sola <3

Del:

2 comments

  1. Nå har jeg sittet her lenge og bare kost meg med bloggen din. Jeg har fått så mye inspirasjon og sitter nå og lurer på om jeg skal våge meg på et prosjekt eller to selv.. Har aldri hatt så mye tro på meg selv at jeg har turt å prøve, men nå fikk jeg virkelig lyst! Tusen takk skal du ha, jeg gleder meg til å fortsette å lese innleggene dine :)

    1. Hei Monica :) Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre :) Gøy at du nå har fått masse inspirasjon til å give løs ;) Det er bare å starte, så vil det gi deg mestringsfølelse og gjøre at du bare vil fortsette :D Masse lykke til og ha en strålende helg <3

Legg igjen en kommentar