Lys i vitrineskapet

Hei og god kveld :) Har dere har hatt en fin helg? I dag var det utrolig deilig å våkne opp til sol og litt vårstemning. Vinden er fortsatt ganske kald, men deilig å føle at sommeren er på vei. Jeg startet dagen med å bake boller siden jeg fikk besøk av venninna mi og babyen hennes :D Det var så utrolig koselig <3 Hun likte selvfølgelig huset og fikk nesten lyst til å kjøpe seg nytt hus ;) Hun som mange andre, kommenterte vitrineskapet mitt som jeg bygde i fjor. Det er utrolig fint og det er faktisk et møbel som er finere i virkeligheten og jeg er så stolt over å ha bygd det :D Lurer på om jeg må bygge et til om litt ;) Men mange tipset meg om lys jeg kunne kjøpe å ha inni, men jeg husker ikke hvor. Så da spørr jeg igjen? Om noen har et skap med lys inni så send gjerne bilder, for jeg ønsker bare helt vanlig lys som fremhever det som er inni på en pen måte:D

thumb_DSC_2610_1024
thumb_DSC_2616_1024
thumb_DSC_2614_1024
thumb_DSC_2618_1024
thumb_DSC_2627_1024
thumb_DSC_2622_1024
thumb_DSC_2625_1024
thumb_DSC_2628_1024
thumb_DSC_2609_1024
Er ikke skapet lekkert? Jeg har selvfølgelig delt fremgangsmåte og oppskrift, så HER kan du se hvordan du kan bygge et du også. Det er ikke så vanskelig som man tror og det er bare å prøve før man sier at man ikke kan ;) Alt tips til hvor jeg kan kjøpe lys tas imot med åpne armer :D
Nå skal jeg male litt, før det er kvelden. I morgen kommer det nye bilder av gangen/hallen som begynner å se helt fantastisk ut <3

Del:

2 comments

    1. Hei Helge :) Tusen takk, ja var Led jeg selvfølgelig tenkte på. Gir et lekkert lys og et stort pluss at det ikke blir varmt. Tusen takk :)

Legg igjen en kommentar