Min store drøm <3

Når det nå skjer så mye postitivt og stort i livet mitt, så begynner man å tenke på hvor det startet. Altså ikke livet mitt, men hvor min drøm om hus startet. For i de siste årene har jeg hele tiden sagt, sommeren 2016 da kjøper jeg hus, mange lo og trodde jeg var smågal. Ja, for kan virkelig ei jente på 25 år klare å passe på et helt hus aleine, for det er ansvar og mye mer jobb en det man kanskje tror. Men dette var ikke første gang jeg tenkte på husdrømmen, det skjedde faktisk for hele 5 år siden. For i mitt hode skulle jeg ikke bo i denne leiligheten mer enn fem år, og da skulle jeg kjøpe drømmehuset. Den gangen var jeg 20 år og ikke i den samme posisjonen som jeg er i nå. Jeg var ung og har vokst opp til å bli en selvstendig og ganske så handy dame. Det er vel lov til å kalle seg dame når man er 25 år eller? Det var ikke før her om dagen at jeg forstod betydningen av det min mor sa til meg for noen uker siden: «Kathrine, vi gleder oss til du får et hus og virkelig kan nye livet, for vi føler alle at den har vært litt på vent i leiligheten». Misforstå meg ikke, jeg elsker leiligheten og alt som har skjedd rundt den. Men naboer så tett innpå meg, som er mye hjemme og ikke på min egen alder har ikke fått meg å føle meg hjemme. Altså at jeg kan slappe av. Og det er vel det alt handler om, å senke skuldrene nyte livet og gjøre det man virkelig elsker? Men for å oppnå drømmene sine så må man faktisk jobbe hardt og fortjene det, og nå endelig har jeg klart det, og jeg gleder meg så mye <3 Merker jeg blir helt glad inni meg bare ved å skrive dette, for det er så sant. Jeg har til tider følt at jeg har leid leiligheten min fordi naboene har klaget på ditt og datt, ikke banking faktisk ;) Jeg har som barn vokst opp i skogen med nesten ingen naboer, så da tror jeg kanskje jeg er den typen som trenger min egen plass og bare kunne nyte den. Dette er grunnen til at jeg ikke skal leie ut leilighetsdelen i huset også med det første, jeg vil ikke føle på det å ta hensyn. Liste seg rundt etter kl. 10, det er ikke noe for meg.

img_4360.jpg
En ny dørmatte ble i dag kjøpt inn :D

img_4358.jpg
img_3310-1.jpg
fullsizerender-4.jpg

2016 ble året jeg får endelig oppfylt mine drømmer og kunne ikke følt meg mer tilfreds :D Tusen takk for alle som heier på meg, jeg gleder meg så til å dele denne prosessen og alt med dere. Det er min tid til å skinne nå <3 I dag er det faktisk en uke til :D

Del:

Legg igjen en kommentar