Nåleputer av norgesglass

Hellu :) Håper alle har hatt en fin lørdag så langt. Denne uka har jeg igjen fått laget noen nye nåleputer av norgesglass, en genial idé jeg kom over på Pinterest for ca et år siden. Jeg har siden den gang laget mange varianter med forskjellig stoff, og det kuleste med det er jo at selve stoffet er med på å skape utrykket som nåleputen gir. Så om du trenger tips til en personlig gave du vil gi til en venninne, mamma, mormor eller bare ei som fortjener det så kan dette være et tips. Finn et stoff du liker, klipp til et stoffstykke og en rund ring i papp, fyll med bomull mens du limer sammen. Og på null komma niks, har du laget en lekker gave, som like godt kan brukes til noe og stå fremme til pynt :D

thumb_DSC_2321_1024
thumb_DSC_2326_1024
Oppskrift og fremgangsmåte finner du –HER–>

thumb_DSC_2393_1024
thumb_DSC_2397_1024
thumb_DSC_2388_1024
Ikke sant de er søte? Om du ikke vil lage dem selv, så ligger disse tre variantene nå ute i nettbutikken :)

Nyt resten av dagen <3

 

Del:

2 comments

  1. Hei!
    Så flink du er og så mange kreative ting du finner på! En liten kommentar til nåleputen. Fyll med noe annet enn bomull. Bomull får nålene til å ruste, -lærte jeg av mamma.
    Lykke til videre!
    Hilsen Anne

    1. Hei Anne :) Takk for tips, da skal jeg undersøke det litt nærmere og se hva annet jeg eventuelt kan bruke :D Tusen takk for tilbakemelding og hyggelig at du liker bloggen :)

Legg igjen en kommentar