Navnskilt på plass

sponsetramme-annonseHei :D

Etter 4 og et halv år har jeg endelig fått opp navnskilt ved døren :D Jeg har lenge sett for meg noe, men ikke funnet noe som passet for meg. Naboene, de har faktisk klaga på det og jeg har ved flere anledinger fått høre at man ikke kan se hvem som bor her :P Jaja nå kan de ikke klage lenger, og jeg er strålende fornøyd med det nye og lekre skiltet.
Skiltet er fra Foldal.no, og på deres hjemmeside kan man enkelt designe hvordan man ønsker at skiltet skal se ut. Raskt og enkelt. Så om du ønsker et mer moderne skilt på utsiden av døren så ta gjerne en titt innom siden dems.
De har faktisk dørskilt med ringeklokke også:D

thumb_DSC_2282_1024
thumb_DSC_2276_1024
thumb_DSC_2280_1024
thumb_DSC_2279_1024
thumb_DSC_2274_1024
thumb_DSC_2277_1024
thumb_DSC_2278_1024
thumb_DSC_2271_1024
thumb_DSC_2281_1024
Skiltet er laget av frosset plexiglass, dette gjør at skiltet blir synlig, men også glir inn i bakgrunnen. Teksten på skiltet kommer da veldig tydlig frem, noe jeg liker veldig godt med det. Jeg synes også er er kult at det er bygd litt ut fra veggen, da ser det litt mer moderne ut. Skiltet er superenkelt å feste på veggen.
Hva synes du? Jeg synes det ble så koselig <3 Også liker jeg så godt fonten. Genialt at man kan velge både tekst, font, størrelse, design og farge når man skal bestille.

Også har jeg fått på plass litt lyng på verandaen selvfølgelig og et par murstein som har blitt slipt i vannet, fungerer som et underlag for en potte og er veldig dekorative :D

Nytt skilt? Design ditt eget –HER –>

Noen som fikk lyst til å designe seg et nytt skilt? Håper det :D Nå skal jeg pakke ut av bilen, fantastisk å ha en mor som får tak i så mange gamle skatter og ting til nye prosjekter for meg. Jeg gleder meg så til denne uka, ny puff skal bygges ferdig og jeg skal gå i gang med ennå et prosjekt på noen gamle vinduer. Ha en fortsatt fin kveld <3

 

Del:

Legg igjen en kommentar