Ny jobb, ny karriere og ny by!

Hei og god søndag :)

Endelig kan jeg fortelle hemmeligheten jeg har holdt på en stund. Jeg har sagt opp jobben min og skal begynne å jobbe som boligstylist i Oslo :D Min store drøm har alltid vært å kunne leve av hobbyen min, og jeg er så utrolig takknemlig for at min nye sjef valgte å satse på meg. Jeg slutter i min gamle jobb allerede om 1 måned, så her går det virkelig unna. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle få slutte så raskt, så det er litt vemodig også siden jeg har jobbet der i 6,5 år. Men wow for en fantastisk reise dette vil bli, og jeg vet dette er en jobb jeg vil elske. Så her skal lives snus 360 grader rundt og jeg tror det blir fantastisk spennende. Huset skal selges etterhvert, men planen er å finne en plass i nærheten av Oslo som jeg kan leie så jeg slipper å pendle 2 timer hver dag. I lengden blir det ganske slitsomt.


Nyt resten av søndagen her skal det jobbes på huset <3

Del:

3 comments

  1. Hei. Hva heter den mørkeblå fargen på bildet med de sorte rammene? Super fin :)))

    1. Hei Maria :) Den heter sophisticated blue, og er en nydelig farge :D Mal den i en matt farge fra Joton og du vil få en nydelig farge :D

      1. Supert! Tusen takk for svar :)))

Legg igjen en kommentar