Ny lampe og oppheng på kontoret

Hei :)

For en stund siden kjøpe jeg verdens kuleste lampe :D Selve sokkelen er støpt i betong og jeg fant fort ut at jeg bare måtte ha en slik en på kontoret mitt. Men siden den bare hadde oppheng til taket så har den ligget i eksen sin en stund. Lillebror som er elektriker kom på besøk i går og skulle fikse den, men han hadde ikke med seg en plugg, som jeg vist trengte for å kunne koble den direkte i stikkontakten. Så i dag har jeg lekt elektriker selv og nå henger lampa så lekkert på veggen :D Jeg har også snekret et eget oppheng til den, så det kan jeg selvfølgelig vise fremgangsmåte på om noen vil ha :D

img_5755.jpg
img_5763.jpg
img_5775.jpg
img_5771.jpg
img_5772.jpg
img_5773.jpg
img_5777.jpg
img_5778.jpg
img_5774.jpg
Ble det ikke stilig? I love it <3 Jeg fikk også tak i en stor kul pære som dere ser, og det gjør det bare ennå kulere. Må bare få opp noen spiker så ledningen blir hengende fint på veggen også. Kom på at jeg har glemt å vise bilder av det ferdige kontoret mitt, eller det er så godt som ferdig da, så jeg skal få tatt noen bilder i morgen :D
Nyt resten av kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar