Ny puff vol. 2

Hei :)

Håper alle har hatt en strålende helg :D Jeg har rukket å bli ferdig med byggeprosjektet mitt og i dag har jeg fått unna litt sparkel og male jobb i stua. Dere trodde kanskje jeg var ferdig, hihi, noen ganger så er det deilig med et pusterom. Det er vel lov? Men nå er jeg klar for å ta fatt på finpussen og få det 100% ferdig :) Det er bare sprekker som skal tettes og spiker som skal males over, men det er faktisk en jobb som tar litt tid på 30 kvadrat.
Men tilbake til den vakre puffen jeg har laget, den er både tøff, stilig og elegant. Elsker den :D

thumb_DSC_1399_1024
thumb_DSC_1407_1024
thumb_DSC_1409_1024
thumb_DSC_1395_1024
thumb_DSC_1387_1024
thumb_DSC_1369_1024
thumb_DSC_1389_1024
Hva synes du? Ble den ikke stilig :D Weee jeg bare elsker  å bygge og designe møbler selv og denne puffen er veldig lett å lage ;) Oppskrift og fremgangsmåte kommer i løpet av neste uke tenker jeg :) Denne puffen skal brukes til noe spennende og det vil komme info om dette på nyhetsbrevet mitt som snart blir gitt ut. Har du ikke meld deg på, så gjør du det på forsiden på bloggen :)

Nyt resten av kvelden, her skal jeg jobbe litt, trene og vaske gulvet :) Ny uke i morgen, og nå er det under to uker til jeg setter kursen mot Israel, jeg skal på en liten ferie. Mye som må fikses før den tid, men det er bare kos :)
Vi blogges <3

Del:

Legg igjen en kommentar