Ny pynt i leiligheten :D

Hei alle sammen :)

Håper dere har hatt en super helg, jeg har brukt den på å få inn litt trenings rutiner og slappe av. Etter et hektisk skjema i jula og jobb hver dag så var kroppen ganske så sliten :) Så da måtte batteriene lades, så det er grunne til at oppskriften og fremgangsmåte på konsollbordet med vindu. Men fortvil ikke, det kommer i løpet av dagen ;) Jeg skal også kåre en vinner av giveawayen :D Legger med noen lekre bilder fra leiligheten og mitt siste prosjekt med overhåndsfresen :)

img_3324.jpeg
fullsizerender.jpeg
fullsizerender-1.jpeg
img_3320.jpeg
img_3310.jpeg
img_3305.jpeg
img_3306.jpeg
img_3308.jpeg
Ble det ikke koselig? Jeg beholdt litt pynt fra julen, for det passer fint å ha fremme nå på vinteren :D

img_3300.jpeg
img_3303.jpeg
På lørdag fikk jeg lekt meg litt med overhåndsfresen og det resulterte i en supersøt liten ramme av drivved.  Gleder meg til å lage masse kult med fresen, og jeg er helt imponert over hvor fine spor den lager :D
Jeg har faktisk fri i dag og skal bruke dagen til å få unna litt her hjemme ;) Jeg har endel som har stått å ventet på meg en stund, så da er det bare å komme igang. Ha en strålende mandag og nyt dagen alle sammen<3

Del:

Legg igjen en kommentar