Nye fraktklasser i nettbutikken

Hei igjen :)

Føler jeg må fortelle at jeg endelig har kommet frem til de rette prisene i nettbutikken, det har tatt litt tid men det har gått seg til etterhvert som dere har handlet.
Beklager så mye til dere som har fått bakoversbeis av prisene, noen har vært feil, mens andre ting har det vært vanskelig å prise. Det er mye som påviker her, alt fra lengde, bredde, høyde, vekt og selvfølgelig pakking. Og jeg må også kjøre disse pakkene til posten, som også koster litt ;) Jeg har aldri hatt noen plan om å tjene på frakten, og det har som regel vist seg at jeg har tapt penger. Så det er ikke så lett som det kan virke. Jeg har nå lagt til ennå en fraktklasse for de superlette produktene og er glad for at jeg gjorde det :) Min anbefaling er selvfølgelig Norgespakke, om du skal kjøpe store ting og flere ting, for da får man tilbake pengene om noe går i stykker eller forsvinner. Håper disse nye prisene kan møte deres forventninger mye bedre og jeg føler nå at nettbutikken er klar for nye høyde <3

IMG_3254.JPG

Listen på prisene kan du se under her:
0-0,5 kg – 32,- (eksempel – voks, skjerf, hekla spisebrikker, pensel, svamp)
0,5-1 kg – 70,- (eksempel – maling liten boks, stor boks med voks)
1-2 kg – 105,- (eksempel – norgesglass, mye pga vekt og store esker må til for å ha plass til emballasje)
2-10 kg – 160,- (norgespakke m/sporing)
Spesial pakke (ekstra lengde, høyde, bredde og vekt – 155,- +)

Andre frakt muligheter:
• Norgespakke m/sporing (garanti)
• Hente varen selv

Håper dette var til hjelp og at prisene nå passer bedre :) Jeg skulle gjerne hatt en lav frakt for alle mine varer, men, siden jeg ikke driver et stort firma så er ikke dette noe jeg kan tilby. Men, vi får se, vet ikke hva 2016 bringer. Nå skal jeg komme meg til Oslo og nyte resten av den siste dagen med min bestevenninne :) Kos dere og ha en fantastisk fin feiring :D

godtnyttaar

Vi blogges i 2016, som kommer til å bli et fantastisk år <3

 

Del:

Legg igjen en kommentar