Nye gardiner

Hei :)

Husker dere jeg skrev et innlegg hvor jeg viste frem noen super nydelige gardiner i lin? De var så lekre og gardiner kan virkelig skape en stor forskjeller i et rom :D Jeg er som dere vet veldig glad i å pusse opp og tar gjerne frem malekosten om jeg synes fargen på en vegg er feil f.eks, men etter at jeg fikk hvite vegger i stua så har jeg heller brukt tiden på å forandre interiøret. Jeg sier ikke at det er noe galt med å male hver gang man ønsker en forandring, men at det kan være enklere å velge farger på vegger som er nøytrale og som passer til det meste. Interiøret kan skape den stemningen du ønsker å formidle, og derfor er det så greit når man enkelt kan endre på ting. Og det trenger ikke koste en formue, ta noe da og noe nå. Planlegg, så er gleder desto større når man får kjøpt det man har drømt om lenge :D Eller man kan være heldig at Ellos har salg på nettopp alle gardiner og kjøpe noen man synes er fine :D Husk det er ikke så lenge til det er vår og da vil man gjerne ha litt lyse og friske farger i hus og hjem <3. Så klikk deg gjerne inn på Ellos, de har -20% på alle gardiner frem til 31/01.
Legger med noen av mine favoritter jeg :)

//sponset og linker


85-2163_D9Disse kan kjøpes -HER->

85-1336_D9
Disse kjøpes -HER->

85-3650_D9
Disse kan kjøpes -HER-> Gult er jo litt kult? Kanskje en idé til påske :)

85-5555_D9
Disse kan passe perfekt på soverommet, og kan kjøpes -HER->

85-2756d1
Noen lyse lette passer perfekt mot en hvit vegg og skaper et lunt og koselig utrykk. Disse kan kjøpes -HER->

ells_0139098_M_16150
Jeg er egentlig ikke så fan av rosa, men synes disse virket veldig søte :) De kan du kjøpe -HER->


87-7309_mainSe på de utrolig kule gardinstengene? Gøy ha noen som ser litt spennende ut. Disse finner du -HER->

85-2887_main
Eller kanskje du vil forberede deg på å stenge lyset ute? Det er veldig kjekt og praktisk å ha noe å stenge lyset ute med. Disse kan kjøpes -HER->

Masse fine ikke sant? Gardiner er et must i mitt hjem, så da er det deilig å rullere litt på farge og stoffet :)
Lurer på om jeg skal prøve å sy gardiner en gang jeg, kanskje et prosjekt for det nye huset når jeg finner det? Jeg elsker jo utfordringer både på sy, hekle og bygge fronten så det skal dere ikke se bort i fra at jeg setter igang med :)
I dag har hatt takstamann på besøk, og jeg har fortsatt endel finpuss igjen, før rydding og vasking, fotografen kommer på mandag. Så er det bare å krysse fingrene for at jeg finner noen fine hus denne uka, har et i kikkerten, slik at jeg kan få ut leiligheten så fort som mulig, kjipt om alt er vasket, ryddet og stylet også blir det ikke noe av ;)
Men det er virkelig lykke å få være her så lenge som mulig, men jeg vil ha et verksted som jeg kan hamre, sage og bråke så mye jeg vil og når det passer meg :D

Del:

Legg igjen en kommentar