Nytt byggeprosjekt med gamle vinduer

Hei og hopp :)
I går fant jeg frem saga og startet på ennå et lite byggeprosjekt, og denne gangen skal et gammelt vindu bli til noe nytt . Det blir ikke et vitrineskap til, men jeg tror alikevel det blir et møbel som kan passe inn i alle hjem. Her er noen få bilder fra arbeidet i går. 909

IMG_2749.JPG
IMG_2750.JPG
IMG_2751.JPG
IMG_2752.JPG
Hva tror dere det skal bli? Jeg kommer selvfølgelig til å vise frem nye bilder når jeg har kommet lenger, men jeg synes det er litt gøy å vise frem starten på et prosjekt også :D Oppi hodet mitt ser dette veldig bra ut, så nå får vi se om det blir like kult som jeg tror.  Jeg tester nå ut å blogge på morgenen isteden for rett før midnatt og håper at dere setter pris på det :) Ønsker all en fin onsdag :)

Husk å melde dere på giveaway konkurransen jeg har gående her og på Facebook! Jeg trekker en heldig vinner i kveld :D

Del:

Legg igjen en kommentar