Prosjekt teppe av interiørgarn

Hei :D

Dere har vel alle fått med dere de superlekre putetrekkene jeg heklet med interiørgarnet fra Europris? Jeg har fortsatt endel nøster igjen fra hamstringen jeg gjorde en eller annen gang i høst og har lenge tenkt på hva de skal brukes til. Når jeg kjøpte bladet Boligdrøm denne uka kom jeg over det lekre teppet de hadde på forsiden og fant med engang ut hva garnet skulle brukes til. Så da var det bare å dra på en garnbutikk å kjøpe strikkepinner i 12mm, jeg anbefaler å kjøpe rundpinne fordi da blir det mye enklere å strikke. Jeg har både grå og hvite nøster så tenkte å lage litt striper for å bryte opp teppet litt :D Her er en liten smakebit <3

// annonselinking

IMG_3747
IMG_3746
IMG_3752
IMG_3754
IMG_3755
Tror dere ikke det kommer til å bli fint?
Ha en nydelig dag og god helg når den tiden kommer :D Jeg skal på visning etterpå og det gleder jeg meg til :D

Et lite tips til dere lesere, jeg har fått lov til å gi dere en rabatt via ellos. De gir deg 100,- i rabatt for hver 400,- du handler for (opp til kr 1200). Husk å oppgi rabattkode: 35411. Tilbudet gjelder frem til 7/2.

Del:

4 comments

  1. Tror det blir kjempefint! ? Slik som akt det du lager, Kathrine! ???
    God og spennende helg til deg (med visning og greier) ! ?

    1. Tusen takk Anita <3 Så hyggelig å høre :D Gleder meg til å vise frem når jeg har kommet lenger :D Ha en strålende helg du også :D <3

  2. Du er heldig så har hamstre så mange nøster ? Tror det blir kjempe fint!

    1. Ja ikke sant Dorthea :D Fornøyd med at jeg hamstret inn litt <3 Takk, gleder meg til å vise frem prosessen :D

Legg igjen en kommentar