Salg – i sommervarmen :)

Hei :D Hva skjedde med denne varmen? Rett å slett helt fantastisk, og nå kan vi vel si at sommeren har kommet :D Jeg er veldig opptatt av interiør i hus og hjem og bytter derfor ut dele pynt og møbler med tiden. Alt kan man ikke lage eller bygge, så da er jeg flink til å handle ting på salg :D I skrivende stund sitter jeg i hengekøya og titter på litt nytt jeg ønsker meg i huset og kom over masse fint de har på ellos.no

//sponset


67-0772
Glad i det rustikke du også? Jeg synes det er ganske kult med litt «gamle» sakser og har dem til pynt rundt i huset :)

81-4854_D9
Et pledd til å ha over seg på seine sommerkvelder er aldri feil :D Og om du ikke er noe reser eller glad i i strikke selv, så er dette teppet perfekt for deg ;)


98-0090
Jeg jobber om dagen med en ganske lingnende benk til gangen min og den vil jeg selvfølgelig dele oppskrift og fremgangsmåte med dere på. Men om du ikke liker å bygge så er denne benken veldig lekker og elegant.

67-0759 (1)
Kan man noen gang få for mange kurver? Haha dette er vel et problem som mange kjenner seg igjen i håper jeg :P Jeg elsker å ha orden og et ryddig hus, og synes kurver i alle størrelser kan være smarte til oppbevaring av bare store og små ting. Disse kurvene er lekre, og har et røft utrykk :D


83-3052_D9
Eller trenger du kanskje et nytt gulvteppe til stua eller spisestua? Jeg er på jakt etter et til min spisestue, her skal både bord, benk bygges og det skal forvandles til et koselig og hyggelig rom :D Dette nydelig grove teppe var så fint, kanskje jeg skal velge noe i den stilen :D

Og fant du ikke noe du likte eller ikke noe inspirasjon, så har de stort salg inne på ellos.no, og du finner garantert noe som du liker <3 Nå skal jeg bygge litt videre og grille meg litt middag. Denne varmen må jo bare nytes. Ha en strålende kveld <3

Del:

Legg igjen en kommentar