Puffen blir så fin

Hei og god søndag :)

I dag har jeg virkelig jobbet fra jeg stod opp, noe som var ganske så seint, til nå og jeg merker at det er så deilig å få unna så mye :D Jeg har fått gitt bort trampolina, vaska alle vinduene ute, klipt plenen, malt siste strøk med maling og visir på lekestua, vaska bilen og trent. Jeg har til og med laget hjemmelaget lasagne fra bunn av. Husmorpoeng eller? Så nå skal jeg prøve å rekke å få ferdig litt mer på puffen, så den kan ferdigstilles i morgen og leveres :) Lekser står også på agendaen, og egentlig husvask. Hvor all energien kommer fra i dag er ikke godt å si, men deilig er det når man har slik dager også, eller hva? :D Her kommer noen bilder av hvordan puffen ser ut nå. Toppen er ferdig, bunnen mangler bare planker og maling også skal bare toppen festes. Så kan vel si at den er så godt som ferdig

img_5658.jpg
img_5660.jpg
img_5659.jpg
img_5652-1.jpg

Ble den ikke fin? Håper alle har hatt en fin helg :D Jeg får slenge meg rundt å få unna litt mer. Nyt kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar